ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ07192018

Πεμ, 19 Ιουλ 2018 9pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ

Στον πρόεδρο της Βουλής η Αποκεντρωμένη Διοικ. Στερεάς

Τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση επισκέφθηκε στο γραφείο του στη Βουλή την Παρασκευή 6 Ιουλίου ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Ν. Ντίτορας, μαζί με τους υπόλοιπους έξι Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με αφορμή και την συζήτηση στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών «Μεταρρύθμιση θεσμικού πλαισίου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ») – Ρυθμίσεις για εκσυγχρονισμό πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας ΦΟ.ΔΣ.Α.» και άλλες ρυθμίσεις.

Περισσότερα...

EKTOΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Δεν διαπιστώθηκαν παράνομες εκδόσεις από τους ελέγχους στην Εύβοια - Τι άλλαξε ο Κ. Μπακογιάννης

Η Εύβοια δεν συμμετείχε στην παρανομία έκδοσης αδειών στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης,  σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μπακογιάννη. 

Περισσότερα...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Απαντά στην έντονη φημολογία και μιλά για άψογη λειτουργία των Δικαστηρίων, με ευπρέπεια, κύρος και ήθος

Οι ισχυρισμοί αυτοί αφήνουν υπόνοιες για το ύφος και το είδος των σχέσεων αυτών, καθώς περιλαμβάνουν σχόλια σε βάρος συγκεκριμένων εισαγγελικών λειτουργών που υπηρετούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, φθάνοντας ακόμη και στο σημείο της ανάρτησης φωτογραφιών των συγκεκριμένων λειτουργών.

Περισσότερα...

ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Η κόντρα Ζεμπίλη - Παγώνη έφερε έναν δημόσιο απολογισμό πεπραγμένων στον Δήμο για το 2015 - 2018

Ένας αναλυτικός απολογισμός του Δημοτικού έργου στην Χαλκίδα καταγράφεται σε μια ανακοίνωση - απάντηση της παράταξης του νυν Δημάρχου, προς αυτήν του κ. Ζεμπίλη. 

Περισσότερα...

Η ΑΙΔΗΨΟΣ θελει ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΗΜΟΣ

Επιτροπή Αγώνα κατοίκων της, ζητά παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας! - Ποια τα επιχειρήματά της

Να ξαναγίνει η Αιδηψός αυτοτελής Δήμος μέσα από τη νέα αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση του "Κλεισθένης 1", αλλά και του "Κλεισθένης 2", ζητεί η Επιτροπή Αγώνα Αιδηψιωτών, η οποία αιτείται μάλιστα και ακρόαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να ζητήσει την εμπλοκή του αφού του παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ