ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ03292020

Παρ, 27 Μαρ 2020 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ

ΟΙ ΕΞΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ

Συμφωνήθηκαν ομόφωνα, τα μέτρα ενίσχυσης της πρόληψης, των αδυνάμων, της σωστής επικοινωνίας, της ιατρικής στήριξης κ.α.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με απόλυτη σύμπνοια όλων των παρατάξεων, προχώρησε σε έξι πλήρεις δράσεις στήριξης των πολιτών εν μέσω κορονοϊού, τις οποίες και δημοσιοποίησε για την ενημέρωση των πολιτών.

Περισσότερα...

Οι φορείς συνεργάζονται διαρκώς κατά του ιού

Ευρεία τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με θέμα την ενημέρωση και το συντονισμό ενεργειών για την κοινή αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας.

Περισσότερα...

Μέτρα ανακούφισης για τους οφειλέτες του Δήμου

Ευαισθησία απέναντι στου δημότες δείχνει ο Δήμος Χαλκιδέων.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες, που έχουν προκύψει λόγω του κορονοϊού COVID-19, σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, ανήγγειλε τη  λήψη των παρακάτω μέτρων με σκοπό την οικονομική διευκόλυνση των πολιτών, για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα μέτρα πρόληψης.

Περισσότερα...

▶Δήμος Διρφύων και Μεσσαπίων: Ανακοίνωση φροντίδας - αλληλεγγύης

Ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων στο πλαίσιο της απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών λόγω των προληπτικών μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19, ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων ότι άμεσα μπορούν να καλούν και να λαμβάνουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης όπως:

Περισσότερα...

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας περιορίζει συναντήσεις με το κοινό

Στα πλαίσια του σχεδίου αντιμετώπισης και περιορισμού της εξάπλωσης και διασποράς του Κορωνοϊού (Covid-19) στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, έκτακτη σύσκεψη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κ. Γιώργου Κελαϊδίτη και των προϊστάμενων όλων των Διευθύνσεων της Εύβοιας.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ