ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ12092022

Παρ, 09 Δεκ 2022 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων Νοσοκομείου Κύμης

Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων Νοσοκομείου Κύμης

Το Διοικητικό συμβούλιο του συνδικάτου Μετάλλου, εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κύμης και σε ανακοίνωση  αναφέρει:  

"... Ξέρουμε καλά τον τιτάνιο αγώνα που δίνετε εσείς οι υγειονομικοί και το προσωπικό στα νοσοκομεία ανεξάρτητα από ειδικότητες, προκειμένου να φροντίσετε τους αρρώστους μας, να παρέχετε στο λαό της περιοχής σας τις βέλτιστες δυνατές σε αυτές τις συνθήκες, υπηρεσίες υγείας.

Το συνδικάτο μας, όπως και εκατοντάδες άλλα συνδικάτα σε όλη τη χώρα, αυτόν τον καιρό, παράλληλα με τις αρχαιρεσίες που διεξάγει για να αναδειχθούν τα νέα του όργανα, ενημερώνει, συζητά με ζωντανές διαδικασίες, πρόσωπο με πρόσωπο, με μέλη του και πλατύτερο κόσμο για το δικαίωμά μας στην υγεία, στην προστασία από την πανδημία, για την ανάγκη για πλήρως στελεχωμένο δημόσιο σύστημα υγείας, με ΚΥ και Νοσοκομεία στο ύψος των αναγκών και των δυνατοτήτων του 21ου αιώνα.

Συζητά για την επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα που έρχεται να πετάξει στον κάλαθο τον αχρήστων ο νόμος Χατζηδάκη, που συνεχίζει από εκεί που το άφησαν οι προηγούμενο νόμοι (Βρούτση – Αχτσίογλου) στα εργασιακά. Για την προσπάθεια φίμωσης του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος με την κατάργηση του 1264.

Για τις διεκδικήσεις μας που πρέπει να πυκνώσουν σε μία περίοδο που το εισόδημά μας εξανεμίζεται από τον πληθωρισμό και την ακρίβεια, οι λογαριασμοί εξανεμίζουν το μισθό πριν καλά καλά μπει ο μήνας στα μισά.

ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ
Η ανακοίνωση περιέχει και το εξής κάλεσμα: "Σας καλούμε στη σύσκεψη που διοργανώνουμε την Πέμπτη 4 Νοέμβρη στις 18.30 στο Εργατικό Κέντρο στο Αλιβέρι για να ανταλλάξουμε σκέψεις και προβληματισμούς, να συντονίσουμε τα βήματά μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για ζωή με δικαιώματα, για μεροκάματο με αξιοπρέπεια"