ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ06022023

Πεμ, 27 Απρ 2023 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Οι πρώτοι 33 σπουδαστές ζαχαροπλαστικής είναι εδώ!

Οι πρώτοι 33 σπουδαστές ζαχαροπλαστικής είναι εδώ!

Όλοι θα βρουν αμέσως δουλειά γιατί υπάρχει έλλειψη στην αγορά

Η ειδικότητα αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής στις Σχολές του ΟΑΕΔ στο Βασιλικό είναι γεγονός. 
Η δημιουργία του τμήματος αποτελούσε αίτημα του Σωματείου Αρτοποιών Εύβοιας, γιατί παρατηρείται μεγάλη έλλειψη σε ειδικευμένο προσωπικό στον κλάδο. Τώρα υπάρχουν ήδη 33 σπουδαστές που στο μέλλον θα γίνουν φυσικά περισσότεροι.

 

Η πρόταση έχει γίνει από το 2019 οπότε και η διοίκηση του Οργανισμού την αποδέχθηκε. Μετά από δύο χρόνια, η Σχολή ε'ιναι παρά το γεγονός. Μάλιστα ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός αποτελεί δωρεά ιδιωτικής εταιρείας του χώρου.

Τα εγκαίνια του τμήματος αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής έγιναν παρουσία του διοικητή του ΟΑΕΔ  Σπύρου Πρωτοψάλτη και του υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου. Παρόντες ήταν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης και η Δήμαρχος Χαλκίδας Έλενα Βάκα. 

"Οι σπουδαστές της σχολής θα βρουν αμέσως δουλειά, αφού η ειδικότητα δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες της αγοράς. Είμαστε εδώ να συζητήσουμε για την ίδρυση τμημάτων και άλλων ειδικοτήτων, που χρειάζεται η περιοχή" είπε ο Σπύρος Πρωτοψάλτης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ