ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ10072022

Τρι, 09 Αυγ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Στάσεις εργασίας και χωρίς δώρο οι εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ

Στάσεις εργασίας και χωρίς δώρο οι εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ

Σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ, θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας ανά βάρδια.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί τις τέσσερις τελευταίες ώρες της κάθε βάρδιας. Η κινητοποίηση θα έχει έναρξη στις 6:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6:00 το πρωί. της Πρωτοχρονιάς.

Όπως αναφέρει το Σωματείο που συνεδρίασε στις 28 Δεκεμβρίου:

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μετά από 56 χρόνια λειτουργίας δεν πήραμε Δώρο Χριστουγέννων.  Είμαστε αντιμέτωποι με την οικογενειακή οικονομική χρεοκοπία.
Δεν γνωρίζουμε για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ, της εργασίας μας, των εργασιακών δικαιωμάτων μας.  Εμπαίζεται μαζί μας. Ζούμε στην ανασφάλεια.
Οι εγκληματικοί διαγωνισμοί εκποίησης της ΛΑΡΚΟ «περπατούν». Οι «μνηστήρες» που καλέσατε «τσακώνονται για το ποιος θα πάρει σειρά».
Σε μία περίοδο που οι τιμές του νικελίου είναι στα 18.000  δολάρια ο τόνος και η ΛΑΡΚΟ μπορεί να προσφέρει 35 εκατομμύρια το μήνα στην Ελληνική οικονομία, εμείς εδώ στη ΛΑΡΚΟ, βιώνουμε καθημερινά την εγκληματική, συνειδητή, απαξιωτική πολιτική σας.

 Σε αυτά τα πλαίσια αποφασίσαμε τις στάσεις εργασίας εάν μέχρι σήμερα:
Δεν καταβληθεί έκτακτο επίδομα στο ύψος του μισθού σε κάθε εργαζόμενο για να αποφύγουμε την οικονομική οικογενειακή χρεοκοπία.
Δεν μας ενημερώσετε, όπως έχετε δεσμευτεί δημοσίως, το τι σχέδια έχετε για τους εργαζόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ