ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ12022021

Τετ, 01 Δεκ 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Διασφάλιση της εργασίας ζητούν στη ΛΑΡΚΟ

Διασφάλιση της εργασίας ζητούν στη ΛΑΡΚΟ

Νέα διαμαρτυρία των εργαζομένων ΛΑΡΚΟ.

Σε αυτή αναφέρουν: "Η κυβέρνηση της Ν.Δ και η διορισμένη από αυτήν ειδική διαχείριση έχουν οδηγήσει τη ΛΑΡΚΟ προ των πυλών της παύσης λειτουργίας της. 

Σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα: «Αν δοθούν τα 3,5 εκατομμύρια που υπολείπονται από τη χρηματοδότηση των 35, η λειτουργία θα πάει μέχρι 31 Δεκεμβρίου, αν δεν δοθούν η ρευστότητα έχει ήδη τελειώσει. Δεν γνωρίζουμε αν θα μας πληρώσουν στις επόμενες ημερομηνίες προκαταβολής και εξόφλησης. Με το νέο έτος δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχει νέα σύμβαση με τη ΔΕΗ, αν θα υπάρχουν πρώτες ύλες, αν θα συνεχίσουν να εργάζονται οι συνάδελφοι στις εργολαβίες.
Η κυβέρνηση της Ν.Δ, ενώ έφτασε τη ΛΑΡΚΟ ένα βήμα πριν από το κλείσιμο, ανακοίνωσε ότι «μέχρι τέλος του Νοέμβρη θα περπατήσει στους (εγκληματικούς) διαγωνισμός εκποίησης», χωρίς να διασφαλίζει τη συνέχιση της ενιαίας λειτουργίας, τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Εμπαίζει τους εργαζόμενους. Κρατάει ομήρους συναδέλφους που έχουν κατοχυρώσει συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
Απαιτούμε να διασφαλιστούν οι αποζημιώσεις όλων των εργαζομένων σύμφωνα με τις Επιχειρησιακές Συλλογικές Συμβάσεις. Να διασφαλιστεί η καταβολή και του τελευταίου ευρώ που προκύπτει από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια. Είναι ο κόπος των εργαζομένων, δεν τον διαπραγματευόμαστε, δεν τον χαρίζουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ