ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ08022021

Παρ, 30 Ιουλ 2021 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Ενισχύονται με 800 ευρώ οι ρητινοκαλλιεργητές

Ενισχύονται με 800 ευρώ οι ρητινοκαλλιεργητές

Το Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών Εύβοιας γνωστοποίησε ένταξη των Ρητινοκαλλιεργητών στις πληττόμενες κατηγορίες εργαζομένων, λόγω της πανδημίας του covid-19. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δοθεί σύντομα το έκτακτο βοήθημα των 800 ευρώ.

Ανακοίνωση τους αναφέρει: "... Αυτές τις ημέρες που άνοιξε το σύστημα για την υποβολή των αιτήσεων υπάρχουν τρεις κατηγορίες:
Όσοι συνάδελφοι συγκεντρώνουν ετήσια εως 100 ένσημα, πλέον του εποχικού επιδόματος, έκαναν αίτηση για να πάρουν το επίδομα των 800 ευρώ
Όσοι συνάδελφοι συγκεντρώνουν ετήσια απο 200 ένσημα και πάνω και βγαίνουν 3 ή 4 μήνες στο ταμείο ανεργίας, δόθηκε παράταση επιπλέον δυο μήνες ταμείου, και επομένως με αυτό το τρόπο θα τους καταβληθεί το επίδομα.
Ωστόσο για τους συναδέλφους που έχουν απο 100 εως 200 ένσημα και δικαιούνται μόλις δυο μήνες ταμείο ανεργίας, το σύστημα δεν τους αφήνει να υποβάλλουν αίτημα για να πάρουν το επίδομα. Η κατηγορία αυτή αποτελεί και την πλειοψηφία στον κλάδο μας.
Απαιτούμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να δοθεί λύση για να κάνουν αίτηση και να καταβληθεί το επίδομα και αυτή η κατηγορία συναδέλφων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ