ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ01202021

Τρι, 19 Ιαν 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Οι εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ ζητούν ευρεία σύσκεψη από Περιφέρεια

Οι εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ ζητούν ευρεία σύσκεψη από Περιφέρεια

Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, με  τη συμμετοχή και των πέντε Συνδικάτων των εργαζομένων της  ΛΑΡΚΟ πραγματοποιήθηκε, για τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση.

Τα πέντε Συνδικάτα αποφάσισαν να ζητήσουν από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό να συγκαλέσει το συντομότερο ευρεία σύσκεψη, με συμμετοχή όλων των Δημάρχων και άλλων φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης των περιοχών που δραστηριοποιείται η ΛΑΡΚΟ, καθώς και όλων των Συνδικάτων των εργαζομένων.
Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι τα μέτρα που θα ληφθούν ώστε να ασκηθεί πίεση προς την Κυβέρνηση, ώστε να βρεθεί λύση  της εύρυθμης λειτουργίας της Εταιρίας χωρίς να χαθεί καμιά θέση εργασίας.
Η επιστολή των Σωματείων έχει ως εξής:
"Σας γνωρίζουμε ότι σήμερα 28/1/2020 πραγματοποιήθηκε στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗ όλων των Συνδικάτων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, για τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε  και ομόφωνα αποφασίσαμε τα εξής:
Η Περιφέρεια Στερεάς  Ελλάδας με δική της πρωτοβουλία  να καλέσει ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ δυνατόν λόγω των εξελίξεων που τρέχουν,  ΕΥΡΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ με συμμετοχή όλων των Δημάρχων των περιοχών και άλλων φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης που δραστηριοποιείται η ΛΑΡΚΟ, όλων των Συνδικάτων των εργαζομένων, προκειμένου να ασκηθεί πίεση προς την Κυβέρνηση, ώστε να βρεθεί λύση  της εύρυθμης λειτουργίας της Εταιρίας χωρίς να χαθεί καμιά θέση εργασίας.
 Θεωρούμε πως γνωρίζετε ότι  η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ αποτελεί πνεύμονα ανάπτυξης στην κάθε τοπική κοινωνία που δραστηριοποιείται αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.
 Σε αναμονή των ενεργειών σας, περιμένουμε τον καθορισμό της ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ