ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι11242020

Τρι, 24 Νοε 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Πρόγραμμα κατάρτισης 285 Νέων Αγροτών στην Εύβοια

Πρόγραμμα κατάρτισης 285 Νέων Αγροτών στην Εύβοια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Κατάρτισης Νέων Αγροτών της 1ης και 2ης Πρόσκλησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του τρέχοντος Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (2004-2020), που διοργανώνει στην Εύβοια ο ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», στο Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Νέας Αρτάκης.

Η κατάρτιση  γίνεται στην Αίθουσα Διδασκαλίας του Κέντρου στην Νέα Αρτάκη, ενώ θα διοργανωθούν και σε άλλους Δήμους της Εύβοιας για να μη μετακινούνται οι καταρτιζόμενοι νέοι Αγρότες στην Αρτάκη.
Την τρέχουσα περίοδο, έως το 2021 θα καταρτιστούν συνολικά 285 Νέοι Αγρότες στην Εύβοια, εκ των οποίων οι 195 σε προγράμματα Φυτικής παραγωγής, οι 54 σε προγράμματα Ζωικής παραγωγής και 36 σε Μικτής Παραγωγής.
Μετά το πέρας της κατάρτισης οι Νέοι Αγρότες λαμβάνουν σχετική Βεβαίωση Σπουδών. Το πρώτο πρόγραμμα Φυτικής Παραγωγής ολοκληρώθηκε στις 19 Νοέμβρη ενώ  την επομένη ξεκίνησε στην Νέα Αρτάκη  το δεύτερο  πρόγραμμα Ζωικής παραγωγής.
Θυμίζουμε ότι το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, ξεκίνησε και στο Δήμο Ιστιαίας επίσης Πρόγραμμα Φυτικής παραγωγής που διεξάγεται  στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Νέου Πύργου, με την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και της Κοινότητας Νέου Πύργου.