ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ05302020

Παρ, 29 Μαϊ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

Οι εργαζόμενοι με επιστολή τους στο Υπουργείο απαιτούν και άμεση συνάντηση με Τσακαλώτο - Σταθάκη

Προσωπική παρέμβαση του πρωθυουργού κ. Α. Τσίπρα "ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των κρατικών επιδοτήσεων γιατί αυτό κλείνει τη ΛΑΡΚΟ" αλλά και συνάντηση μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, με Σταθάκη, Τσακαλώτο, ζητούν οι εργαζόμενοι.

Όπως αναφέρουν,έστειλαν ήδη επιστολή στο Υπουργείο με τα παραπάνω αιτήματα, ενώ δηλώνουν ότι υπάρχει πλήρης ακινησία από την κυβέρνηση για το θέμα.
"Αυτοί μας έταξαν προεκλογικά ότι διασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας και ότι η ΛΑΡΚΟ θα παραμείνει στο Δημόσιο. Θα πρέπει σήμερα να καταλάβουν ότι έχουν μεγάλη ευθύνη για την εξέλιξη και την βιωσιμότητα της εταιρίας για 1.200 εργαζόμενους και για 20.000 ΑΦΜ που είναι ο κύκλος εργασιών της ΛΑΡΚΟ", αναφέρουν οι εργαζόμενοι.
Ακόμη, το Σωματείο Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ μετά την κινητοποίηση στην Αθήνα, ανακοίνωσε: "... θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Λοκρών – τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων – την εκπροσώπηση από τον Δήμο Ορχομενού (Αντιδήμαρχο Γ. Φουρτάκα)- τους Προέδρους των Κοινοτήτων Λάρυμνας, Κοκκίνου, Ακραιφνίου.
Τους Βουλευτές Πρατσιόλη Αν. από το ΣΥΡΙΖΑ – τον Στεργίου Κ. Βουλευτή του ΚΚΕ-Τον Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ – τα Εργατικά Κέντρα του ΕΚΠΕΦ ,του ΕΚΛ, της Θήβας, της Εύβοιας, το προεδρείο της ΠΟΕΜ, το προεδρείο της ΟΜΕ, τον εκπρόσωπο του ΙΓΜΕ και τον Γ. Γραμματέα Χημικών Υπαλλήλων Αττικής , τον πρόεδρου του ΛΑΕ Π. Λαφαζάνη και την Ραχήλ Μακρή".
"Ο μήνας Μάιος είναι καταλυτικός για την εξέλιξη και την πορεία της εταιρίας, η εταιρία πάει για ΚΛΕΙΣΙΜΟ αν δεν δοθούν λύσεις και η πολιτική ηγεσία σφυρίζει αδιάφορα" καταλήγει η ανακοίνωση.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ