ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08132022

Τρι, 09 Αυγ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ελιές και μέλι στη Βρετανία

Ελιές και μέλι στη Βρετανία

Με τη συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) στην έκθεση FOOD & DRINK EXPO 2022 φιλοξενήθηκαν δύο συνεταιρισμοί της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είκοσι οκτώ και δεκαεννέα μελών αντίστοιχα, που προώθησαν δύο κατηγορίες προϊόντων με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως είναι οι ελιές και το μέλι, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες του περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
 
Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν πραγματοποίησαν εμπορικές συναντήσεις με αγοραστές δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την είσοδο και την ενίσχυση της παρουσίας των προϊόντων τους στην εν λόγω αγορά, ενώ ταυτοχρόνως ενημερώθηκαν από τον γενικό σύμβουλο του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Λονδίνο κ. Γεράσιμο Λαζαρή, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και λίστες με τα στοιχεία επικοινωνίας εισαγωγέων.
 
Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κος Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε «η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την είσοδο των προϊόντων αγροδιατροφής σε μεγάλες αγορές. Όπως συχνά τονίζει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός η διάδραση μεταξύ των εκθετών και των εμπορικών επισκεπτών που συντελείται στο φυσικό περιβάλλον μεγάλων εκθεσιακών γεγονότων είναι επωφελής και για τα δύο μέρη και συχνά καταλήγει σε σύναψη συμφωνιών με οφέλη στην απασχόληση, στη ρευστότητα της επιχείρησής και στην τάση της να επενδύει και να μεγαλώνει. Συνεχίζουμε εντατικά να ενισχύουμε το εξαγωγικό εμπόριο των επιχειρήσεων μέσα από την οικονομική ενίσχυση για τη συμμετοχή τους στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις».