ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ10072022

Τρι, 09 Αυγ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Πρέπει να προβληθούν τα μεγάλα πλεονεκτήματα του τόπου - Επιμελητήριο και Εστίαση κάλεσαν τα ΜΜΕ

Η Έλενα Βάκα το έχει πει δημόσια. Στην Εύβοια συναντά κανείς ΟΛΗ την Ελλάδα. Πράγματι το νησί παρέχει όλων των ειδών τους τουρισμούς, από θρησκευτικό μέχρι πανέμορφες παραλίες, από εξερευνήσεις μέχρι καταδύσεις, από αρχαιότητες και Μουσεία μέχρι ιαματικό τουρισμό. 
Η Εύβοια προσφέρει στον επισκέπτη δυνατές εικόνες ακόμα και όταν απλά την διασχίζει. 
 
Τι έλειπε πάντα από την Εύβοια; Η οργανωμένη προώθηση των μεγάλων της τουριστικών πλεονεκτημάτων. Να γιατί δεν έγιναν μεγάλες τουριστικές επενδύσεις εδώ , αν και επιτέλους τώρα έρχονται, κυρίως λόγω της μεγάλης τουριστικής ανάπτυξης της χώρας. Μέσα από αυτήν μεγάλοι επενδυτές ανακαλύπτουν την Εύβοια.
 
Με βάση τα παραπάνω είναι μια καλή είδηση ότι υλοποιείται το πρόγραμμα Press Trip που ξεκίνησε το Επιμελητήριο Εύβοιας ξεκίνησε από κοινού πρωτοβουλία και συνδιοργάνωση του Φορέα με το Σωματείο Εστίασης Ψυχαγωγίας & Αναψυχής  Ευβοίας ‘’Ο Ξένιος Ζεύς’.

Οι δύο Φορείς συνεργάζονται και συνδιοργάνωσαν ένα ξεχωριστό οδοιπορικό στην Χαλκίδα και στην καρδιά της Κεντρικής Εύβοιας, με σκοπό - μέσα από τις βιωματικές εμπειρίες  δέκα διακεκριμένων δημοσιογράφων να έχουμε την ανάδειξη της Εύβοιας ως μοναδικού τουριστικού προορισμού για όλο το χρόνο.

Κατά την επίσκεψη προβλήθηκε στους δημοσιογράφους travel video του Νομού Ευβοίας, το οποίο πρόσφατα δημιούργησε το Επιμελητήριο, όπου αποτυπώνονται και προβάλλονται 30 περίπου ταξιδιωτικές εμπειρίες επισκεπτών της Εύβοιας και της Σκύρου. Ένα βίντεο που προβάλλει το φυσικό κάλλος της Εύβοιας και της Σκύρου, τα αξιοθέατα, τα ιστορικά μνημεία, την παράδοση, την γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα.

Τους δημοσιογράφους τους συνόδευαν η Υπεύθυνη Τουρισμού του Επιμελητηρίου Παρασκευή Μπουραντά, ο Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ και Μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος. ο Πρόεδρος του Σωματείου ‘’Ο Ξένιος Ζεύς’ Βασίλης Ευθυμίου, το Μέλος του ΔΣ Βασίλης Χαρίσης και ο συγγραφέας – μελετητής του παλιρροϊκού φαινομένου Μπάμπης Σφέτσας.

Τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Γιάννης Γεροντίτης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιάννης Σταθόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Μαραγκός,