ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ10072022

Τρι, 09 Αυγ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ;

ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ;

Τα θετικά σχόλια αντιπροσωπείας από το Αζερμπαϊτζάν, αντικατοπτρίζουν τουριστικά, την μεγάλη δυναμική του νησιού

Τουριστικά η Εύβοια είναι μοναδική. Συνδυάζει ένα πλήθος φυσικών ομορφιών και πλεονεκτημάτων που την καθιστούν φοβερά ανταγωνιστική και υπέροχο τουριστικό προορισμό. 
Το γιατί η Εύβοια δεν έχει αυτό που της αξίζει τουριστικά είναι γνωστό. Λείπουν οι υποδομές, λείπει ένα συνολικό σχέδιο, λείπουν οι μεγάλες επενδύσεις (αν και αυτές ξεκίνησαν). 
 
Έχει λοιπόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε πως βλέπουν την Εύβοιας όσοι την επισκέπτονται; Και παίρνουμε μια πλήρη εικόνα όταν προ ημερών, 
πολυμελής επιχειρηματική αντιπροσωπεία από το Αζερμπαϊτζάν επισκέφθηκε το Επιμελητήριο μας και συναντήθηκε με τον Προέδρο του Φορέα κ. Γιάννη Γεροντίτη.

Κατά τη συνάντηση που τέθηκαν κατά κύριο λόγο, θέματα επιχειρηματικότητας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρουσίασε αναλυτικά την επιχειρηματική ταυτότητα του Νομού, εστιάζοντας κυρίως στις ιδιαίτερες δυνατότητες, προοπτικές και ευκαιρίες που προσφέρουν για συνεργασία οι ευβοϊκές εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Ταυτόχρονα μέσα από μια συνοπτική αναφορά της ιστορικής και πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού, παρουσίασε στους φιλοξενούμενους την τουριστική ταυτότητα της Εύβοιας μέσα στην Ελλάδα, ως δεύτερο σε έκταση νησί της χώρας, μία μικρή Ελλάδα που εκτείνεται από το Πήλιο ως τις Κυκλάδες και αγκαλιάζει την ανατολική ακτή της ενδοχώρας. 

Χαρακτηρίζοντας την Εύβοια νησί των αντιθέσεων και των εκπλήξεων, γνήσια όσο και παραδοσιακή, τόνισε ότι αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη, αφού δύναται όχι μόνο να καλύψει τις κυριότερες μορφές του συμβατικού αλλά και του εναλλακτικού τουρισμού και να προσφέρει πέρα από την πλούσια φυσική ομορφιά της, την ιδιαίτερη γαστρονομία της που την υποστηρίζουν και την διαμορφώνουν τα μοναδικά τοπικά της προϊόντα.

Τα προαναφερόμενα οι φιλοξενούμενοι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να τα απολαύσουν και να τα επιβεβαιώσουν, εντυπωσιαζόμενοι πραγματικά, μέσα από την παρουσίαση Travel video για το Μάρκετινγκ του προορισμού της Εύβοιας, το οποίο δημιούργησε το Επιμελητήριο, με στόχο την προβολή του ευβοϊκού τουρισμού, κυρίως ως νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης και προσέλκυσης επισκεπτών με υψηλό οικονομικό δυναμικό, μέσα από μοναδικές εμπειρίες που θα έχει ο επισκέπτης, γνωρίζοντας την φιλοξενία, την ποιότητα των υπηρεσιών, τη γαστρονομία αλλά και τα τοπικά προϊόντα της κάθε περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ