ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ01282023

Τρι, 24 Ιαν 2023 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ευβοϊκά προϊόντα σε Έκθεση στο Θησείο

Ευβοϊκά προϊόντα σε Έκθεση στο Θησείο

Η ομάδα παραγωγών “Βόρεια Εύβοια Ζώσα Μνήμη” θα συμμετάσχει στη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Meet Market στο παλιό αμαξοστάσιο του ΗΣΑΠ στο Θησείο από 10-14 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης παραγωγός προϊόντων μέλισσας και η Έλενα Χατζημιχάλη με το εργαστήρι φυτικών καλλυντικών από ρητίνη μετράνε πάνω από 20 χρόνια παρουσίας σε ένα περιβάλλον που αποτελεί εκλεκτική συγγένεια. 
Οι ίδιοι εξηγούν: 
 
"Η παρέα “Βόρεια Εύβοια Ζώσα Μνήμη” ξεκινά καταρχήν από τα Βασιλικά της Βόρειας Εύβοιας που όπως και τόσες άλλες όμορες περιοχές βρέθηκαν στο επίκεντρο της μεγαλύτερης οικολογικής καταστροφής της νεότερης Ελλάδας.
 
Στόχος μας η ανάδειξη του παραγωγικού δυναμικού της περιοχής και η προβολή του σε ένα πλατύτερο, αλληλέγγυο και κοινωνικά υπεύθυνο κοινό.
 
Εστιάζουμε στο πιο ζωντανό κομμάτι αυτού του τόπου. Στους παραγωγούς αλλά και στους οικοτέχνες που θέλουν να καταδείξουν ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί και αποτελούμε το νέο σπόρο για το μέλλον της όμορφης περιοχής μας.
 
Η ομάδα παραγωγών Βόρεια Εύβοια Ζώσα Μνήμη περνάει από την περίοδο του πένθους και της θλίψης στη δράση. Με την ευγενική συμπαράσταση της διοργάνωσης #themeetmarket και των χορηγών μας, θα είμαστε από την Παρασκευή 10 εώς και την Τρίτη 14 Δεκέμβρη στις παλιές εγκαταστάσεις του αμαξοστάσιου του ΗΣΑΠ στο Θησείο. Bee with us!".