ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ06022023

Πεμ, 27 Απρ 2023 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ο Δημόκριτος θα στηρίξει την ανασυγκρότηση της Εύβοιας

Ο Δημόκριτος θα στηρίξει την ανασυγκρότηση της Εύβοιας

Από τον Προέδρο της ΓΣΕΒΒΕ κ. Γ. Καββαθά παρέλαβε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης, τη μελέτη που αφορά το επιχειρησιακό σχέδιο για τη λειτουργία του Δημοκρίτου, μελέτη η οποία εκπονήθηκε από τη Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ. 
Η παράδοση έγινε  παρουσία του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου.
 
Η παρουσίαση του Επιχειρησιακού Σχεδίου Δημόκριτος / Demokritos Growth Hub  θα γίνει στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.
 
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, ο Επιστημονικός Συνεργάτης του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Υπεύθυνος του Επιχειρησιακού Σχεδίου Δημόκριτος / Demokritos Growth Hub, κ. Σταμάτης Βαρδαρός, η κα Τσιάμη Στέλλα Συνεργάτης της ΓΣΕΒΕΕ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νίκος Μώρος, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σπύρος Κουτσαύτης, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Βασίλης Βαρελάς, ο Σύμβουλος Διοίκησης του Φορέα κ. Γιάννης Ζέρβας.
 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης, αναφέρθηκε εν συντομία στην ίδρυση και λειτουργία της πρότυπης τότε, Σχολής Μηχανικών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ». Στη χρυσή εποχή του και στην ανεκτίμητο ρόλο του στην Τεχνική Εκπαίδευση, στην Τοπική και στην Εθνική Οικονομία. Αναφερόμενος στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας για την αναβίωση της Σχολής, ευχαρίστησε για την συνεργασία και την συμμετοχή τους, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την ΓΣΕΒΕΕ, καθώς και την ΚΕΕΕ για την όλη στήριξη της.
 
Ο Προέδρος της ΓΣΕΒΒΕ κ. Καββαθάς, δήλωσε σίγουρος ότι η αναγέννηση του Δημοκρίτου θα συμβάλει στην ευρεία οικονομική αναγέννηση της βαλλόμενης οικονομικά Εύβοιας, όπως συνέβη την διαλυμένη οικονομικά μεταπολεμική περίοδο, μέσα από τη λειτουργία της κραταιάς τότε Σχολής.
 
Ο Προέδρος της ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, επικρότησε την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Εύβοιας, χαρακτηρίζοντας την ως μια από τις σπουδαιότερες και πλέον εύστοχες αναπτυξιακά, που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν από ένα Επιμελητήριο για την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας του αύριο. 
 
Ο Επιστημονικός Συνεργάτης του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Σταμάτης Βαρδαρός, αναφέρθηκε κυρίως στο Επιχειρησιακού Σχεδίου Δημόκριτος / Demokritos Growth Hub, υπογραμμίζοντας ότι αυτό, αποτελεί συμπύκνωση των οραμάτων και των στόχων του Επιμελητηρίου για την αναμόρφωση της κατάρτισης των εργαζομένων και των ανέργων της Εύβοιας, ως βασικότατου μοχλού για την τοπική επιχειρηματική ανάπτυξη, ενός μοχλού σύγχρονης προσέγγισης των προκλήσεων της σύγχρονης εποχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ