ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ10272021

Τρι, 26 Οκτ 2021 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Αναγνωρίστηκε η σημαντική συμβολή του στην εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων - Με καλύτερες χρηματοδοτήσεις μέχρι το 2027

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών/Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα Erasmus+ απόνειμε τη Διαπίστευση Erasmus στο Επιμελητήριο Εύβοιας, μια σημαντική διάκριση που οφείλεται στη διαχρονική συμβολή του Επιμελητηρίου στην κατάρτιση και εκπαίδευση ενηλίκων η οποία θα συνεχιστεί υπό καλύτερες προϋποθέσεις πια.
 
Η εν λόγω διάκριση έρχεται να πιστοποιήσει και να δικαιώσει για μια ακόμη φορά την – επί σειρά ετών – άριστα υποστηριζόμενη, οργανωμένη, συνεπή, συντονισμένη και στοχευμένη προσπάθεια του Επιμελητηείου για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Εκπαίδευσης και δια Βίου Μάθησης, στο Εξωτερικό.
 
Το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να παρέχει την ευκαιρία της συνεχούς ανάπτυξης των δεξιοτήτων ενηλίκων, σε προσωπικό, επαγγελματικό και διαπολιτισμικό επίπεδο.
Η Τιμητική Διαπίστευση που ισχύει από 1 Μαρτίου 2021 έως 31 Δεκεμβρίου 2027, απονεμήθηκε στο Επιμελητήριο, μετά από αξιολόγηση υποβολής πρότασης που υποβλήθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων για Διαπίστευση-ΕΑ(Ι/Α02/2020 στους τομείς της σχολικής εκπαίδευσης, της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και της εκπαίδευσης ενηλίκων.
Το ΙΚΥ επιβράβευσε το εν λόγω σχέδιο του Επιμελητηρίου, ως :
• Συνεκτικό, σαφές και συνεπές με τη στρατηγική διεθνοποίησης του οργανισμού και ταυτόχρονα άριστα προτεινόμενο από μια ομάδα διοίκησης, οργάνωσης και υλοποίησης με μεγάλη εμπειρία και ικανότητα σε ευρωπαϊκά προγράμματα επιμόρφωσης.
• Με στόχους ρεαλιστικούς που θα επιφέρουν πολύ θετικό αντίκτυπο στον οργανισμό και στους συμμετέχοντες, καθώς και στην τοπική οικονομία και κοινωνία.
• Με κατάλληλη μεθοδολογική προσέγγιση και κατάλληλη στόχευση στην εκπαίδευση των τοπικών επιχειρηματιών στο ηλεκτρονικό επιχειρείν και στην χρήση εφαρμογών ηλεκτρονικής επικοινωνίας και επιχειρηματικότητας, στην αειφόρο ανάπτυξη και στην πράσινη επιχειρηματικότητα, στον εκσυγχρονισμό και στην διεθνοποίηση τους.
• Με σαφή δυνατότητα και προοπτική ενίσχυσης της ευρωπαϊκής διάστασης, μέσα από την υποστήριξη της επαγγελματικής ανάπτυξης για νέες καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες, για την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, για την προώθηση νέων μεθόδων και τεχνολογιών.
 
Τώρα το Επιμελητήριο, θα έχει απλουστευμένη πρόσβαση σε ευκαιρίες χρηματοδότησης στο νέο πρόγραμμα (2021-2027) στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ