ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ05182022

Τρι, 17 Μαϊ 2022 9pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Οι συναλλαγές επιχειρήσεων με το Δημόσιο στην πανδημία

Οι συναλλαγές επιχειρήσεων με το Δημόσιο στην πανδημία

Διαδικτυακή ημερίδα ανέδειξε θέμα τα που πρέπει να επιλυθούν

Στην Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα:  "Λειτουργία Επιχειρήσεων και Συναλλαγές με τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε συνθήκες Πανδημίας", συμμετείχε, ο κ. Ηλίας Θαλάσσης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας, ανέδειξε θέματα που άπτονται του συνολικού έως σήμερα περιβάλλοντος που διέπει τη σχέση της λειτουργίας των επιχειρήσεων σε ότι αφορά τις συναλλαγές τους με τις Δημόσιες Υπηρεσίες κατά την πανδημία, καταθέτοντας την θερμή παράκληση του - ιδιαίτερα αυτή την τραγική περίοδο που βιώνουν οι επιχειρηματίες - οι Δημόσιες Υπηρεσίες να επιστρατεύσουν και επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία τους, προς την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και στήριξη των επιχειρήσεων τους. 

Ο κ. Ηλίας Θαλάσσης, στο τέλος των εργασιών ευχαριστώντας το Επιμελητήριο για τη φιλοξενία, απεύθυνε εύσημα τόσο στο 9ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου όσο και στην Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Εύβοιας, για την ιδέα υλοποίησης της εποικοδομητικής πρωτοβουλίας και κυρίως για την συλλογή των εξαιρετικά χρήσιμων αποτελεσμάτων της.

Στην Διαδικτυακή Ημερίδα συμμετείχαν επίσης, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου, κ. Βασίλειος Βαρελάς, ο Προέδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Φορέα, κ. Αντώνιος Νταβαρίας και η κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας.

- Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το 9ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Εύβοιας.