ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ08022021

Παρ, 30 Ιουλ 2021 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Τρείς νέες προτάσεις από το Επιμελητήριο

Τρείς νέες προτάσεις από το Επιμελητήριο

Υπεβλήθησαν σε διαδικτυακή ημερίδα - Τι αναφέρουν

Με τη συμμετοχή του του Υπεύθυνου ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου, κ. Βασίλειου Βαρελά και του Προέδρου του Τμήματος Υπηρεσιών του Φορέα, κ. Αντώνιου Νταβαρία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 25 Φεβρουαρίου 2021, η Ημερίδα με θέμα: Λειτουργία Επιχειρήσεων και Συναλλαγές με τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε συνθήκες Πανδημίας.
Η εν λόγω εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία συνδιοργανώθηκε από το 9ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Εύβοιας.
 
Στην Διαδικτυακή Ημερίδα συμμετείχαν επίσης, ο κ. Ηλίας Θαλάσσης Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας και η κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας.
 
Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Εύβοιας, πρότειναν :
 
- Οι συναλλαγές των επιχειρήσεων με τις δημόσιες υπηρεσίες να γίνονται στο εξής ηλεκτρονικά, κάτι που εφαρμόστηκε – επιτυχώς – λόγω επιτακτικής ανάγκης από τον COVID – 19. Η πρόταση τέθηκε ως επίκαιρη και αναγκαία όσο ποτέ και με σκοπό το κέρδος σε εργατοώρες, την μείωση του οικονομικού κόστους, την αμεσότητα και τον εκσυγχρονισμό με τις νέες τεχνολογίες.
- Τα όποια επιμέρους προβλήματα έχουν παρουσιαστεί με υπηρεσίες των ασφαλιστικών οργανισμών να τεθούν επί τάπητος στις αρμόδιες υπηρεσίες για την επίλυση τους.
- Να πραγματοποιηθεί άμεσα στελέχωση της ΔΟΥ Κύμης με επιπλέον προσωπικό, ως αυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της, δεδομένου ότι είναι αδύνατο οι επιχειρήσεις των περιοχών αρμοδιότητας της – έως Κάρυστο και Σκύρο – να εξυπηρετούνται από το υφιστάμενο προσωπικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ