ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ05182022

Τρι, 17 Μαϊ 2022 9pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Συναντήθηκε με τους αλιείς χθες η Δήμαρχος

Συναντήθηκε με τους αλιείς χθες η Δήμαρχος

Τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος Γιάννης Κοκοκύρης και μέλη του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων Κουρέντι Χαλκίδος «Ο Άγιος Ταξιάρχης», προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν στον τομέα της αλιείας και στα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, ενώ η Δήμαρχος τους ενημέρωσε και για τη συνεργασία του Δήμου με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «ΕΥΔΗΜΟΣ», ο οποίος θα υποβάλλει πρόταση στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με την επίλυση των προβλημάτων των κλάδων της αλιείας και υδατοκαλλιέργειας και την ανάπτυξη των παραπάνω κλάδων στα διοικητικά όρια του Δήμου.
Ο  Όμιλος ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για την ένταξή του ανάμεσα και σε άλλους φορείς που προτάθηκαν στον ΕΥΔΗΜΟ, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλει για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξης.