ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ02252021

Τετ, 24 Φεβ 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η αγορά πρέπει να μείνει ανοιχτή

Η αγορά πρέπει να μείνει ανοιχτή

Θετικά σχόλια του Επιμελητηρίου για το χθεσινό  άνοιγμά της - Συστάσεις ώστε να μην ξανακλείσει

Το Επιμελητήριο Ευβοίας δια του προέδρου του κ. Γερνοντίτη, χαιρετίζουν την απόφαση της Κυβέρνησης για την επαναλειτουργία των καταστημάτων του μεγαλύτερου μέρους του λιανεμπορίου από χθες.
Η δήλωση Γεροντίτη αναφέρει:  "Εκφράζω  ταυτόχρονα την ικανοποίηση του επιχειρηματικού κόσμου. Ελπίζω ότι το γεγονός της ανωτέρω, έστω μη ολικής επαναλειτουργίας, θα αποτελέσει την απαρχή μιας ελπιδοφόρας πορείας για τη σωτηρία της αγοράς και των επιχειρήσεων, δεδομένου ότι μεγάλος αριθμός αυτών βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσμενή οικονομική κατάσταση, λόγω του απαγορευτικού lockdown.
Θεωρώ ότι οι στιγμές αυτές, είναι πραγματικά κρίσιμες και ως τέτοιες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από τους επιχειρηματίες / επαγγελματίες και από τους πολίτες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής συνείδησης.
Προτρέπω τον επιχειρηματικό κόσμο, να συμβάλει στην ομαλή λειτουργία της αγοράς, σεβόμενος και προστατεύοντας πλήρως τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί, προκειμένου να μην υπάρξει νέα έξαρση της πανδημίας, ώστε όχι μόνο να παραμείνουν στο εξής ανοιχτά τα καταστήματα του εμπορίου, αλλά να δημιουργηθούν και να διαφυλαχτούν με κάθε τρόπο οι συνθήκες αυτές που θα επιτρέψουν την άμεση επαναλειτουργία και των καταστημάτων της εστίασης, που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο της ελληνικής οικονομίας και ακολούθως και των επιχειρήσεων του Τουρισμού, σημαντικότατου Τομέα για την οικονομική ανάταση της χώρας μας.
Διαβεβαιώνω κάθε επιχειρηματία της Εύβοιας, πως το Επιμελητήριο Εύβοιας θα ασκήσει κάθε ενέργεια που θα χρειαστεί για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που έχουν πληγεί, ώστε κατά το δυνατόν να διευρυνθούν τα μέτρα εθνικής ή πανευρωπαϊκής κατεύθυνσης που θα στηρίξουν όλες τις επιχειρήσεις και θα διαφυλάξουν την κοινωνική συνοχή.
Τέλος προτρέπω και κάθε πολίτη της Εύβοιας, να αποδείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους επιχειρηματίες του τόπου μας, να αποδείξει υψηλή καταναλωτική συνείδηση και πίστη στο είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, στηρίζοντας τις τοπικές μας επιχειρήσεις, τους εργαζομένους και τις οικογένειες τους, τα τοπικά μας προϊόντα και τον τόπο μας".