ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ01162021

Παρ, 15 Ιαν 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η πανδημία δημιουργεί ισχυρό κλίμα στήριξης της ευβοϊκής αγοράς - Καμπάνια από τον Δήμο Καρύστου

Η πανδημία έχει φέρει μεγάλη κρίση στην αγορά της Εύβοιας που περιγράφεται από κλειστούς κλάδους (Τουρισμός, Εστίαση), αλλά και υπολειτουργία άλλων κλάδων όπως το λιανεμπόριο όπου η πτώση του τζίρου ξεπερνά ακόμη και το 80%.
Η κυβέρνηση ενισχύει επιχειρήσεις και εργαζομένους αλλά φυσικά αυτό δεν αρκεί. Έτσι έχει πλέον δημιουργηθεί ένα ρεύμα στήριξης της τοπικής αγοράς από τους ίδιους τους κατοίκους του νομού. Το μήνυμα είναι: Αγοράζουμε από τοπικές επιχειρήσεις - αγοράζουμε τοπικά προϊόντα.
Μια πρώτη σοβαρή κίνηση έγινε ήδη στην Κάρυστο, όπου ο Δήμος ξεκίνησε μάλιστα και καμπάνια με τίτλο "στηρίζουμε περισσότερο τις επιχειρήσεις του Δήμου μας".
Σχετική έκκληση έγινε προς όλους τους δημότες τους Δήμου Καρύστου. Την έκανε ο δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος, μέσα από σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας από τους δημότες, να στηρίξουν τις τοπικές αγορές με τις αγορές τους για τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως στηρίζοντας τις επιχειρήσεις του τόπου δίνουμε μια μικρή ανάσα στη ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας. Ανέφερε συγκεκριμένα:
«Σε αυτές τις γιορτές μένουμε στο Δήμο Καρύστου, ασφαλείς, προστατεύοντας τους αγαπημένους μας και στηρίζουμε τις τοπικές μας αγορές. Οι τοπικές μας επιχειρήσεις ήταν πάντα δίπλα μας και τώρα χρειάζονται τη στήριξη όλων μας. Ψωνίζοντας από τα καταστήματα του τόπου μας δίνουμε μια μικρή ανάσα στη ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας. Το τέλος αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης θα πρέπει να μας βρει όλους υγιείς αλλά και δυνατούς, έτοιμους να ανοίξουμε νέους δρόμους. Φέτος στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις του Δήμου Καρύστου, για να χτίσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον».