ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ09252021

Παρ, 24 Σεπ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Οι έμποροι Αιδηψού λένε όχι στο click away

Οι έμποροι Αιδηψού λένε όχι στο click away

Τι αναφέρει επιστολή που έστειλαν προς τον πρωθυπουργό

Με επιστολή στον πρωθυπουργό ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Λουτρών Αιδηψού όπως χαρακτηριστικά τονίζει «ζητά την τροποποίηση της απόφασης με εξαίρεση τον νόμο μας από το click away». 

Η επιστολή που υπογράφει η πρόεδρος Δέσποινα Μαραβάλη αναφέρει:
"Όπως γνωρίζετε η απόφαση της κυβέρνησης για λειτουργία του λιανικού εμπορίου με την διαδικασία του click away στην πραγματικότητα οδηγεί στο κλείσιμο των επιχειρήσεων με ότι αυτό σημαίνει ως προς τις δυσμενείς συνέπειες για τον καθένα από εμάς.
Εμείς με την ιδιότητα του Εμποροεπαγγελματικου Σύλλογου σας ενημερώνουμε ώστε να προβείτε στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να μην εφαρμοστεί η ως άνω κυβερνητική απόφαση για τον νόμο της Εύβοιας λόγω ανύπαρκτου στην ουσία επιδημιολογικου φορτίου αλλά και λόγω έλλειψης γνώσεων και τεχνικής υποστήριξης των συναδέλφων σε χρήση του click away, με δεδομένη την ανάγκη υπαρξης ασύρματου pos το οποίο δεν διατίθεται άμεσα από τις τράπεζες αλλά έπειτα από παραγγελία και αποστολή με ταχυμεταφορά η οποία εξαιτίας φόρτου εργασίας δεν μπορεί να ανταποκριθεί εμπρόθεσμα.
Εκτός αυτού την δυνατότητα του click away μπορούν να χειριστούν πρόσωπα – πελάτες νεαρής ηλικίας με γνώσεις internet. Αντί αυτού η πρόταση μας είναι η λειτουργιά των επιχειρήσεων να γίνεται κατόπιν ραντεβού στον χρόνο και τον αριθμό των πελατών που επιτρέπουν οι λοιμωξιολόγοι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Παρακαλούμε λοιπόν όπως ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημα μας αυτό προκειμένου να μην χαθεί και η ελάχιστη χρονική περίοδος λειτουργίας των επιχειρήσεων μας. Αναμένουμε λοιπόν τροποποίηση της υπουργικής απόφασης με βάση τα ανωτέρω εξαιρώντας από το click away το Νόμο Εύβοιας. Επίσης ζητάμε την διατήρηση των μέτρων στήριξης της κυβέρνησης που αφορούν στην μείωση του ενοικίου,της επιστρεπτέας προκαταβολής και λοιπών άλλων διευκολύνσεων και παροχών".