ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ01162022

Πεμ, 13 Ιαν 2022 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ξεκίνησε και ο δεύτερος διαγωνισμός για ΛΑΡΚΟ

Ξεκίνησε και ο δεύτερος διαγωνισμός για ΛΑΡΚΟ

Την έναρξη του διεθνούς διαγωνισμού για τη μακροχρόνια μίσθωση του δημόσιου μεταλλείου Λάρυμνας, του εργοστασίου, σειράς ακινήτων που ανήκουν στο κράτος και μισθώνονται σήμερα στη ΛΑΡΚΟ, καθώς και τη μίσθωση του δημόσιου μεταλλείου στο Λούτσι, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.

Είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον ειδικό διαχειριστή για τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ.
Στόχος είναι οι δύο διαγωνισμοί να τρέξουν παράλληλα ώστε τα περιουσιακά στοιχεία Δημοσίου και εταιρείας να καταλήξουν στον ίδιο επενδυτή και να συνεχιστεί η μεταλλευτική δραστηριότητα.
Σημειώνεται ότι  σύμφωνα με τη λεγόμενη ρήτρα «εκατέρωθεν πλειοδοσίας», o προτιμητέος επενδυτής σε κάθε έναν από τους δύο διαγωνισμούς θα έχει το δικαίωμα, αλλά όχι την υποχρέωση, να πλειοδοτήσει και στον άλλο διαγωνισμό, εφόσον εκπληρώνει τα σχετικά τεχνικά και οικονομικά κριτήρια επιλογής.
Επιδίωξη είναι η διαδικασία να προχωρήσει γρήγορα και οι δεσμευτικές προσφορές να έχουν υποβληθεί εντός του α΄ εξαμήνου του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ