ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ06232021

Τρι, 22 Ιουν 2021 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Εγκρίθηκε ο απολογισμός Επιμελητηρίου για το 2019

Εγκρίθηκε ο απολογισμός Επιμελητηρίου για το 2019

Στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Ευβοίας την Τετάρτη το απόγευμα το Διοικητικό Συμβουλιο κλήθηκε να εγκρίνει οικονομικούς απολογισμούς. Και οι δυο εγκρίθηκαν ομόφωνα. Τον οικονομικό απολογισμό παρουσίασε στο σώμα η ορκωτή λογίστρια Ιοκάστη Χρονοπούλου, ενώ τις δράσεις του Επιμελητηρίου παρουσίασε η πρώην Πρόεδρος Βούλα Αγιοστρατίτη.

Η πρώην Πρόεδρος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και οικονομίας και την τουριστική ανάπτυξη της Εύβοιας. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους αγώνες που δόθηκαν για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα των πληττόμενων από την οικονομική κρίση αλλά και τα φυσικά φαινόμενα, επαγγελματιών, αλλά και στο πρόβλημα με τους εργαζομένους των Ομοσπονδιών.

Ακόμη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πραγματοποίηση του 1ου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Νήσος Εύβοια Reggatta και στις κοινωνικές δράσεις που έλαβαν χώρα σε συνεργασία με το ΣΑΜΕΕ.