ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ10232021

Παρ, 22 Οκτ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Πρώτο θέμα η οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων

Πρώτο θέμα η οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων

Η διοίκηση του ΕΒΕ σε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά

Με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά, συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία της Συνομοσπονδίας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννης Γεροντίτης, συνοδευόμενος από τον Β΄ Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Σταθόπουλο και τον Προέδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας κ. Ηλία Θαλάσση.
Σκοπό της συνάντησης αποτέλεσε η αναζήτηση των καλύτερων δυνατών λύσεων για την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων της Κεντρικής Εύβοιας που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 8ης και 9ης Αυγούστου, αλλά και η ουσιαστική στήριξη τους την επόμενη ημέρα, σε κάθε κατεύθυνση.
Ο κ. Γιώργος Καββαθάς κατανοώντας απόλυτα τη σοβαρότητα του θέματος δεσμεύτηκε κατ΄ αρχήν, για μια ικανή οικονομική στήριξη των εν λόγω ευβοϊκών επιχειρήσεων, μέσω της ΓΣΕΒΕΕ.
Στην ίδια ωστόσο συνάντηση τέθηκαν επίσης σε πρώτο πλάνο, τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα στο εδραιωμένο σήμερα οικονομικό περιβάλλον.
Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάστηκαν από κοινού παρεμβάσεις εστιασμένες πρωτίστως στην επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν το χώρο της εστίασης.
Σημαντικό μέρος της συνάντησης αποτέλεσε η συζήτηση για τη λειτουργία του Τραπεζικού συστήματος ως εκ τούτου και η αναζήτηση παρεμβάσεων για την καλύτερη ανταπόκριση και συνεργασία των Τραπεζών κατά τη διαδικασία πρόσβασης των επιχειρήσεων σε χρηματοδοτικά εργαλεία.