ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ07232021

Παρ, 23 Ιουλ 2021 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιμελητήριο και ΕΚΠΑ σε κοινές δραστηριότητες

Επιμελητήριο και ΕΚΠΑ σε κοινές δραστηριότητες

Συνάντηση για ένταξη του ΕΒΕ σε πρόγραμμα ανταγωνιστικότητας

Επίσκεψη στο ΕΚΠΑ με σκοπό την περαιτέρω συνεργασία πραγματοποίησε ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας  Ιωάννης Γεροντίτης.
Η επίσκεψη στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Φορέα για την ένταξή του στη δράση «ΚΕΝΤΡΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014 -2020.
Σκοπός της επίσκεψης η συνάντηση με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Παραρτήματος ΕΚΠΑ Ψαχνών, για την διεξοδική εξέταση και δρομολόγηση θεμάτων που άπτονται των διαδικασιών ένταξης του Επιμελητηρίου στην εν λόγω δράση.
Στην εν λόγω συνάντηση συμμετείχαν εκπροσωπώντας το Παράρτημα ΕΚΠΑ Ψαχνών, οι κύριοι, Μπαλντούκας Αντώνιος –- Μέλος Συμβουλίου Ένταξης ΕΚΠΑ – Καθηγητής Σχεδιασμού Κατασκευών με Έμφαση στις Μελέτες Κατασκευών με Χρήση Η/Υ, Βολιώτης Σταμάτης – Πρόεδρος Γενικού Τμήματος ΕΚΠΑ – Καθηγητής Ψηφιακών Συστημάτων – Μικροϋπολογιστών – Τεχνολογίας Μετρήσεων, και Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος – Αντιπρόεδρος Συμβουλίου Ένταξης ΕΚΠΑ, Καθηγητής Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων.
Από πλευράς του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών συμμετείχαν οι κύριοι, Βούλγαρης Νικόλαος – Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ, Θωμαϊδης Νικόλαος – Πρόεδρος Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων ΕΚΠΑ και Σφηκόπουλος Θωμάς – Καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ