ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι06222021

Παρ, 18 Ιουν 2021 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΕΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΝΕΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Τι αποφασίστηκε για την προσέλκυση επισκεπτών σε Εύβοια, Στερεά - Ενισχύσεις δράσεων και διαφημιστικές καμπάνιες

Από το μηδέν ξεκινά η προσπάθεια της Εύβοιας και της Στερεάς να ορθοποδήσει τουριστικά. Με κλειστά ακόμη όλα τα ξενοδοχεία και την εστίαση και με την αγωνία του πως θα κινηθούν οι τουρίστες από Ευρώπη, ο κλάδος βρίσκεται κυριολεκτικά σε αχαρτογράφητα νερά.
Στο μεταξύ, μέσω τηλεδιάσκεψης καθορίστηκες στην 4η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, το τελικό Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το έτος 2020.
Η τηλεδιάσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου οδήγησε σε ένα παραγωγικό διάλογο και εν τέλει στην έγκριση με ευρεία πλειοψηφία της πρότασης της Περιφερειακής αρχής, η οποία προέκυψε τόσο από τις προτάσεις των παρατάξεων, όσο και από τη διαβούλευση με τους επαγγελματικούς φορείς και τις ενώσεις του τουριστικού κλάδου, καθώς και μέσα από την καθοδήγηση της ηγεσίας του Υπουργού Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), και επικεντρώθηκε στην:
• Αλλαγή του εκθεσιακού πλάνου για το 2020
• Προσαρμογή στις παγκόσμιες εξελίξεις και πρωτόκολλα υγιεινής
• Προσέγγιση εγχώριου Τουρισμού
• Δημιουργία νέων προϊόντων για θεματικές μορφές τουρισμού, με επίκεντρο τον τουρισμό υγείας και ευεξίας
• Ενίσχυση ψηφιακών δράσεων marketing
• Προώθηση ψηφιακής καμπάνιας προς το εσωτερικό κοινό
Εισηγητής  στις παραπάνω προτάσεις ήταν ο  Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Πολιτισμού, κ. Ηλίας Μπουρμάς, που δήλωσε: «Μετά από τρεις μήνες επικοινωνίας με τους αρμόδιους φορείς, τους εκπροσώπους των επιχειρηματιών αλλά και τακτικής επαφής με τους εκπροσώπους των παρατάξεων είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να εισηγηθούμε μια τροποποίηση της τουριστικής προβολής, όντας αισιόδοξοι πως σε συνδυασμό με τα προτερήματα της μοναδικής μας Περιφέρειας, θα δηλώσουμε με το «καλημέρα», δυναμικό παρόν στην επόμενη ημέρα».

ΣΠΑΝΟΣ: ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ
«Σε κλίμα πλατιάς συνεργασίας, το Περιφερειακό μας Συμβούλιο αποφάσισε την τροποποίηση του φετινού Προγράμματος Τουριστικής Προβολής.
Με γρήγορα αντανακλαστικά, με τους επαγγελματίες στην πρώτη γραμμή, δημοκρατικά, επιστημονικά, επαγγελματικά, εστιάζουμε στον εσωτερικό Τουρισμό, αναδεικνύουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και κάνουμε την κρίση, ευκαιρία!.» δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.