ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ10222020

Τετ, 21 Οκτ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Τρεις φορολογικές παρατάσεις ζητά το Επιμελητήριο Ευβοίας

Τρεις φορολογικές παρατάσεις ζητά το Επιμελητήριο Ευβοίας

Τρεις προτάσεις φορολογικής ανακούφισης για τις επιχειρήσεις, ζητά το Επιμελητήριο Εύβοιας απο τους Υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη.

Όπως αναφέρει το Επιμελητήριο, τα ήδη ληφθέντα μέτρα άμεσης εφαρμογής είναι σαφώς ένα θετικό πρώτο βήμα, "όμως αυτά πρέπει καταρχάς να ενισχυθούν αλλά και να συμπληρωθούν με μέτρα που θα στοχεύουν στη συνεχή αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της οικονομίας και τη σταδιακή μετάβαση στην κανονικότητα". Και η επιστολή συνεχίζει:
"Προς την κατεύθυνση αυτή, πιστεύουμε ότι είναι αδήριτη ανάγκη για την αντιμετώπιση της επερχόμενης οικονομικής ύφεσης και την ανακούφιση των πληγέντων επιχειρήσεων και επαγγελματιών, να συμπεριλάβετε στα εξαγγελλόμενα μέτρα την παράταση των προθεσμιών για τις εξής κάτωθι περιπτώσεις:
Συγκεκριμένα ζητάμε να  παραταθεί μέχρι 1/1/2021:
• η απόσυρση των φορολογικών ταμειακών μηχανών που οι κάτοχοί τους οφείλουν να τις αποσύρουν μέχρι 31/05/2020
• η υποχρέωση τήρησης των ηλεκτρονικών βιβλίων για τις επιχειρήσεις σε όλα τα στάδια υλοποίησης που προέβλεπε η υπουργική απόφαση
• η υποχρέωση ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ηλεκτρονικής διαβίβασης των δεδομένων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ