ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ01162021

Παρ, 15 Ιαν 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ενημερωτική ημερίδα για τα ευβοϊκά προϊόντα

Ενημερωτική ημερίδα για τα ευβοϊκά προϊόντα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, προσκαλεί όλους τους παραγωγούς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα του αγροδιατροφικού κλάδου, να συμμετέχουν ενεργά στην ενημερωτική ημερίδα με τίτλο: Διατροφικός Χάρτης για τα Τοπικά/Παραδοσιακά Προϊόντα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στην Λαμία, σήμερα Δευτέρα και ώρα 17:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων που βρίσκεται επί της οδού Αινιάνων 6-8.
Η Ημερίδα στοχεύει, στην ενίσχυση της γνωσιακής βάσης της διατροφικής αξίας των τοπικών /παραδοσιακών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Ακόμη, στην ανάδειξη της ιστορικής αξίας και την παράδοση των τοπικών/παραδοσιακών προϊόντων, που θα έχει σκοπό να λειτουργήσει ως εργαλείο εκτίμησης και  υποστήριξης των μοναδικών τοπικών προϊόντων έναντι παρόμοιων συμβατικών.
Πρόγςραμμα Ημερίδας
•17:00μμ -17:15μμ Εγγραφές
•17:15μμ -17:30μμ Xαιρετισμοί
•17:30μμ -17:40μμ Εισαγωγή Εισηγητής: Ιωάννης Τσάκνης, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών
Τροφίμων και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ελέγχου Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών.
•17:40μμ -18:00μμ Παρουσίαση ενημερωτικού οδηγού για την ανάδειξη της ιστορικής αξίας των τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Προϊόντα φυτικής προέλευσης Εισηγήτρια: Ευσταθία Τσάκαλη, Επίκουρη Καθηγήτρια.
•18:0μμ-18:20μμ Παρουσίαση ενημερωτικού οδηγού για την ανάδειξη της ιστορικής αξίας των τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Προϊόντα ζωικής προέλευσης Εισηγητής: Δημήτριος Τυμπής, Λέκτορας.
•18:20μμ-18:50μμ Παρουσίαση ενημερωτικού οδηγού για την ανάδειξη της θρεπτικής αξίας των τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Εισηγήτρια: Δήμητρα Χούχουλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια.
•18:50μμ-19:10 ανοιχτή συζήτηση
Για περισσότερες πληροφορίες: Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Υπεύθυνος κ. Χαράλαμπος Καραβάς τηλ. 2221353542.