ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι11242020

Τρι, 24 Νοε 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Αυτές τις ημέρες είναι στο νησί σημαντικοί tour operators που συνεργάζονται με την Ένωση Ξενοδόχων για το κλείσιμο συμφωνιών

Υψηλά στελέχη του μαζικού τουρισμού από την Ουκρανία καθώς και τουριστικών φορέων που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες προωθώντας ένα κοινό υψηλότερων εισοδημάτων, αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο νησί της Εύβοιας με σκοπό την εδώ μεταφορά Ουκρανών τουριστών.
Πρόκειται για μια συνεργασία που πραγματοποιείται μεταξύ του ΕΟΤ  Ρουμανίας-Ουκρανίας και του  διευθυντή Γεώργιου Σταφυλάκη, με την Ένωση Ξενοδόχων της Εύβοιας και τον πρόεδρο  Μιλτιάδη Χέλμη. Την ομάδα των εκπροσώπων των γραφείων συνοδεύει η συνεργάτιδα της Aegean Airlines στην Ουκρανία, κα Vera Artiushevska .
Οι συμμετέχοντες έφθασαν στην Αθήνα στις 5 Οκτωβρίου και θα αναχωρήσουν από Αθήνα στις 9 Οκτωβρίου. Στο μεσοδιάστημα θα είναι στην Εύβοια. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν περιλαμβάνει περιήγηση στο νησί για να γνωρίσουν την κάθε περιοχή, με τις οργανωμένες B2B συναντήσεις.
Οι βασικοί άξονες του προγράμματος  και οι οποίοι θα επεκταθούν σε όσο το δυνατό περισσότερους προορισμούς, είναι:
-5 Οκτωβρίου (Σάββατο). Έγινε μετάβαση στο Μαρμάρι, περιήγηση σε ξενοδοχεία της περιοχής και στα σημαντικότερα αξιοθέατα & B2B συνάντηση με τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής) και διανυκτέρευση.
-6 Οκτωβρίου. Και εδώ έγινε μετάβαση στην Ερέτρια, περιήγηση σε ξενοδοχεία της περιοχής και στα σημαντικότερα αξιοθέατα με διανυκτέρευση στην Ερέτρια ή Χαλκίδα.
-7 Οκτωβρίου.  Μετάβαση στην Χαλκίδα, περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα. Συνάντηση με επαγγελματίες του τουρισμού από την ευρύτερη περιοχή με διανυκτέρευση Χαλκίδα ή Ερέτρια.
-8 Οκτωβρίου. Σήμερα θα γίνει μετάβαση στην Αιδηψό, περιήγηση στην περιοχή, συναντήσεις, διανυκτέρευση.
Το πρόγραμμα θα αναλυθεί περισσότερο και πέρα από τα γνωστά αξιοθέατα σε κάθε περιοχή, πιθανότατα να συμπεριληφθούν: περιηγήσεις με καραβάκι (Πεταλιοί, Λιχαδονήσια), επίσκεψη σε κάποιο μοναστήρι (π.χ. Αγίου Γεωργίου Ηλίων ή Οσίου Δαυίδ), καθώς και κάποιες ήπιες δραστηριότητες.
Βασικός στόχος  της Ένωσης Ξενοδόχων της Εύβοιας είναι να αναδείξουν  τα πιο ποιοτικά ξενοδοχεία και υπηρεσίες ώστε να προκαλέσουν  το ενδιαφέρον των tour operator που προσφέρουν ακριβότερα και tailor made πακέτα. Επίσης θα πρέπει να υπάρξουν προτάσεις για τη φιλοξενία δραστηριοτήτων MICE καθώς και για τη διοργάνωση γάμων και άλλων εκδηλώσεων.
Βαρύτητα θα δοθεί  επίσης στη γαστρονομία καθώς και στη νυχτερινή ζωή. Σημαντικό είναι ότι κάποιοι δραστηριοποιούνται και σε τομείς ιδιαίτερα προσοδοφόρους όπως το MICE και οι γάμοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ