ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ10012020

Πεμ, 01 Οκτ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΥΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΣ

ΔΙΑΥΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΣ

Στόχος η τουριστική προσέλευση στην περιοχή και οι ουσιαστικές εμπορικές σχέσεις

Συνεργασίες και κοινές δράσεις δρομολογούν το Επιμελητήριο Εύβοιας και η Πρεσβεία της Νιγηρίας στην Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσουν και να διευρύνουν τις επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ της φίλης χώρας και της Εύβοιας και να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της εξωστρέφειας των δύο πλευρών.
Θα υλοποιηθούν άμεσα, πρωτοβουλίες με τη συνεργασία των εν λόγω Φορέων και Επιμελητηρίων της Νιγηρίας, ώστε να λάβουν χώρα οι πρώτες εμπορικές – επιχειρηματικές επαφές, για τη διερεύνηση και σύναψη συνεργασιών.
Αυτά αποφασίστηκαν κατά την επίσκεψη του Πρέσβη της Νιγηρίας στην Ελλάδα κου GODFREY AE ODUDIGBO και της συμβούλου της Πρεσβείας σε θέματα πολιτικής και εμπορίου κας MARY OBIOMA OZONWANJI στο Επιμελητήριό μας και συνάντησης με εκπροσώπους του Φορέα.
Συνάντηση κατά την οποία η κ. Αγιοστρατίτη Παρασκευή και οι Διοικητικοί Σύμβουλοι παρουσίασαν στον Πρέσβη το Νομό μας, τόσο ως έναν μοναδικό τουριστικό προορισμό όσο και ως ένα ελκυστικό επενδυτικά περιβάλλον ενώ παράλληλα τον ενημέρωσαν γιά όλες τις δυνατότητες παραγωγής του πρωτογενούς, κυρίως, τομέα, όπως και για όλα τα παραγόμενα εξαγώγιμα πρωτίστως, προϊόντα του. Την ίδια ώρα που ο κ. GODFREY AE ODUDIGBO παρουσίασε στους εκπροσώπους μας, το οικονομικό και το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Νιγηρία.
Το Επιμελητήριο εκπροσώπησαν εκτός της Προέδρου και οι κύριοι Μώρος Νικόλαος Α΄ Αντιπρόεδρος, Σταθόπουλος Ιωάννης Β΄ Αντιπρόεδρος, Μαραγκός Ιωάννης Γενικός Γραμματέας, Κουτσαύτης Σπυρίδων Οικονομικός Επόπτης, Βαρελάς Βασίλειος Υπεύθυνος Συντονισμού ΓΕΜΗ και Επιχειρήσεων.