ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ11272020

Πεμ, 26 Νοε 2020 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Δυο θαλάσσιες δράσεις μέσω LEADER από Αναπτυξιακή

Δυο θαλάσσιες δράσεις μέσω LEADER από Αναπτυξιακή

Στο πλαίσιο του προγράμματος CLLD – Leader 2014-2020, η Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) της Αναπτυξιακής Εύβοιας σε συνεργασία με Ο.Τ.Δ. από όλη την Ελλάδα προχωρούν στην κατάρτιση δύο νέων σχεδίων διατοπικής συνεργασίας, το «Νήσων Περίπλους» και το «Θαλάσσιες Απειλές και Αλιεία».


Το σχέδιο «Θαλάσσιες Απειλές και Αλιεία» αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα από τη συνεργασία 21 Ο.Τ.Δ. Βασικός στόχος είναι η καταγραφή, αποτύπωση και ιεράρχηση των κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές θάλασσες, οι παράκτιες περιοχές που  σχετίζονται με την αλιεία.
Στο Δίκτυο «Νήσων Περίπλους» συμμετέχουν ΟΤΔ από τις νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας και έχει στόχο την προστασία, ανάδειξη και διάδοση ποικίλων μορφών πολιτιστικής κληρονομιάς, την προώθηση της δημιουργικής βιομηχανίας, παράλληλα με τη διασύνδεση και ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού και των τεχνών.
Τις ΟΤΔ της Εύβοιας (Αναπτυξιακή Εύβοιας και Κοινοπραξία Αναπτυξιακής Εύβοιας ΑΕ & Οργανισμού Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας) στις συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 10-12 Ιουλίου  στις Αρχάνες Ηρακλείου, εκπροσώπησε ο Γενικός  Διευθυντής της Αναπτυξιακής Εύβοιας, Μαργαρίτης Νίκος.
Τη  διοργάνωση των συναντήσεων αυτών την είχε η φιλόξενη Αναπτυξιακή Ηρακλείου, που θα είναι και ο συντονιστής των δύο σχεδίων.