ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ07132020

Δευ, 13 Ιουλ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ενημέρωση για "Regatta 2019"

Ενημέρωση για "Regatta 2019"

Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ευβοίας Ελ. Βενιζέλου 12, 2ος όροφος, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου με θέμα: 

Ενημέρωση για τον ιστιοπλοϊκό αγώνα «Νήσος Εύβοια Regatta 2019» που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά, στις 4-10 Αυγούστου 2019 σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος (Π.Ε.), Επιμελητήριο Ευβοίας, Ο.Λ.Ν.Ε., Σ.Α.Μ.Ε.Ε., Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας και Ναυτικοί  Όμιλοι Λίμνης και Ωρεών.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου έχει για συζήτηση και λήψη αποφάσεων και για τα παρακάτω θέματα.
- Ενημέρωση από την Προϊσταμένη της Κεντρικής Υπηρεσίας ΓΕΜΗ της ΚΕΕΕ κας Νατάσας Ξαρχά για θέματα αναβάθμισης του ΓΕΜΗ και παροχήs στατιστικών στοιχείων του νομού μας /Ενημέρωση για το υπό εξέλιξη έργο της ΚΕΕΕ με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Επιχειρηματικότητας»
- Λήψη απόφασης για εξουσιοδότηση της Διοίκησης της ΚΕΕΕ για την αποστολή ηλεκτρονικά για λογαριασμό του Επιμελητηρίου μας (σε συνδυασμό με τις διατάξεις της ΚΥΑ 79752/2014) των τελών ΓΕΜΗ στη Δ.Ο.Υ προς βεβαίωση και είσπραξη μέσω του ΚΕΔΕ
- Λήψη απόφασης για δημιουργία Δομών Στήριξης Επιχειρήσεων στα Επιμελητήρια σύμφωνα με την υπ.αριθμ.55748 Υπουργική απόφαση.
- Λήψη απόφασης για την επιχορήγηση των Ομοσπονδιών