ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ08072020

Πεμ, 06 Αυγ 2020 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Απάντηση σε κάθε απορία για το CLLD/LEADER

Απάντηση σε κάθε απορία για το CLLD/LEADER

To πρόγραμμα αφορά την Κεντρική και Βόρεια Εύβοια και η συμμετοχή είναι μέχρι 29 Αυγούστου

Απόλυτη ενημέρωση για τις πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα του προγράμματος CLLD/LEADER Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας, είχαν όσοι παρευρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Χαλκίδα.
Η Ομάδα Τοπικής Δράσης παρουσίασε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της 1ης πρόσκλησης του προγράμματος CLLD/LEADER, Υπομέτρο 19.2 του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη (ΠΑΑ) 2014-2020 παρουσία του προέδρου της Αναπτυξιακής Εύβοιας κ. Ευάγγελου Κούκουζα, ο οποίος έκανε μία σύντομη αναφορά στα έργα που έχει ολοκληρώσει η εταιρεία στο παρελθόν και σε εκείνα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλες οι δράσεις που προκηρύχθηκαν και αναλύθηκαν τα περιεχόμενα του φακέλου υποψηφιότητας, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομισθούν κατά την υποβολή των φακέλων και τα κριτήρια επιλεξιμότητας κι επιλογής. Επίσης παρουσιάστηκε ο τρόπος υποβολής της πρότασης μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ΠΣΚΕ.
Στο τέλος της παρουσίασης ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Εύβοιας κ. Νικόλαος-Ιωάννης Μαργαρίτης και τα στελέχη της Ο.Τ.Δ. απάντησαν στα ερωτήματα των παρευρισκομένων.
Αξίζει να τονιστεί πως έχει παραταθεί η ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης για την 1η πρόσκληση του προγράμματος για τις 29/08/2019 και ώρα 15:00.
Οι δυνητικά δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις στα κεντρικά γραφεία της ΟΤΔ “Αναπτυξιακή Εύβοιας ΑΕ” Λεωφόρος Χαϊνά 93 (Διοικητήριο ΠΕ Εύβοιας, 3ος όροφος), Χαλκίδα κατά τις εργάσιμες ώρες (09:00 – 15:00), τηλεφωνικά στους αριθμούς 22210 26626 – 22210 89706 και στις ιστοσελίδες www.anevia.gr και www.agrotikianaptixi.gr