ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι11192019

Τρι, 19 Νοε 2019 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Πάμε για... μπύρες την Κυριακή;

Πάμε για... μπύρες την Κυριακή;

Septem και Ολυμπιακή ζυθοποιία περιμένουν τους φίλους τους με ανοιχτές τις... πόρτες

Ανοιχτές για το κοινό με δωρεάν μπύρες την Κυριακή. Πρώτα η Septem: «Ένα μεγάλο ζυθοποιείο παρέχει στον καταναλωτή την ασφάλεια του ποιοτικού ελέγχου, χωρίς γευστικές εξάρσεις όμως. 
Αυτό το κενό στην αγορά καλούμαστε να καλύψουμε εμείς», λέει ο Σοφοκλής Παναγιώτου.

Το όνομά της στα λατινικά σημαίνει «επτά». Κάθε τύπος μπίρας που παράγεται εδώ φέρει το όνομα μιας διαφορετικής ημέρας της εβδομάδας: Η Monday’s Pilsner χαρακτηρίζεται από έντονα αρώματα λουλουδιών και κίτρου, η Friday’s Pale Ale συνδυάζει τα εσπεριδοειδή με το φουντούκι, ενώ για τη Sunday’s Honey Golden χρησιμοποιείται ελληνικό μέλι ανθέων! 
Πάμε όμως και στην όντως μεγάλη Ολυμπιακή Ζυθοποιία που έχει 450 εργαζόμενους, δραστηριοποιείται σε 40 χώρες και 5 ηπείρους και με δύο ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης και τη Ριτσώνα, της Ευβοίας, έχει δυναμικότητα παραγωγής 2,2 εκατ εκατόλιτρων το χρόνο.
Τα προϊόντα της έχουν σίγουρα περάσει από το ψυγείο μας. Η μπύρα Μythos, η Mythos Radler, η FIX Hellas, η FIX Dark, η FIX Royale, η Kaiser και η Henninger φτιάχνονται στη χώρα μας και έχουν κατακτήσει την αγορά. Αλλά και η δανέζικη Carlsberg, η μεξικάνικη Corona Extra, οι ιρλανδικές Guinness και Kilkenny, η βέλγικη Grimbergen, η βαυαρική weissbier Schneider Weisse, ο ιρλανδικός μηλίτης Magners και ο ανθρακούχος μηλίτης Somersby που εισάγονται κα διανέμονται στην Ελλάδα από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, εξελίσσονται σε αγαπημένα προϊόντα των Ελλήνων μαζί με τα Tuborg Club Soda και Tuborg Tonic Water που η εταιρεία παράγει και διανέμει στην εγχώρια αγορά.
Στις στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρίας για το 2016 περιλαμβάνεται η ενίσχυση της εξωστρέφειας, κάτι που έχει ήδη ενεργοποιηθεί με δύο νέες συνεργασίες στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ ώστε να γίνει πραγματικότητα η δυναμική διείσδυση της μπύρας FIX σε νέες αγορές. Ενα τόσο δυναμικό επιχειρηματικό πλάνο, ήδη στέφεται με επιτυχία, στην αγορά της Ελλάδας αλλά και των 40 χωρών που δραστηριοποιείται η Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ