ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ08122020

Τρι, 11 Αυγ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Κερδοφορία για δεύτερη χρονιά από τον ΟΛΝΕ

Κερδοφορία για δεύτερη χρονιά από τον ΟΛΝΕ

Ο Οργανισμός  Λιμένων Νήσου Ευβοίας Α.Ε  παρουσίασε σημαντική κερδοφορία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Παρά τη μείωση των φετινών εσόδων κατά 595.000€, καθώς το περασμένο έτος υπήρξαν έκτακτα έσοδα, ο Οργανισμός κατέγραψε σημαντικά κέρδη.
Συγκεκριμένα, και με αποσβέσεις και προβλέψεις σημαντικά αυξημένες σε σχέση με πέρυσι, τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στις 420.000€ περίπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διάστημα των δύο τελευταίων ετών, ο Οργανισμός επένδυσε, εκτός από το τεχνικό του έργο, στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού διπλασιάζοντας σχεδόν των αριθμό των εργαζομένων, αξιοποιώντας κυρίως προγράμματα του ΟΑΕΔ.
Ταυτόχρονα ο Οργανισμός πέτυχε τα τελευταία δύο χρόνια  αξιοσημείωτη αύξηση του ενεργητικού του  κατά 2.250.000€.  Αυτές οι εξελίξεις θέτουν τον Οργανισμό Λιμένων Νήσου Ευβοίας Α.Ε στο επίκεντρο ως πυλώνα ανάπτυξης και επιτρέπουν τη μελλοντική του παρέμβαση με θετικό αντίκτυπο σε ζητήματα που αφορούν τις αναπτυξιακές προοπτικές της  περιοχής της Εύβοιας.