ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ05312020

Παρ, 29 Μαϊ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΥΒΟΪΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΥΒΟΪΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μεγάλη εταιρεία θέλει να τα προωθήσει στην ευρωπαϊκή αγορά - Σήμερα εκδήλωση του Επιμελητηρίου

Οι μεγάλες εξαγωγικές δυνατότητες που έχουν τα προϊόντα της Εύβοιας, μέχρι σήμερα στηρίζονται στις πρωτοβουλίες του ιδιωτικού τομέα, που πασχίζει να τα προωθήσει με δικές του δυνάμεις στο εξωτερικό.  
Η προσπάθεια αυτή επικεντρώνεται α) στην ποιότητα των προϊόντων, β) στην καλή οργάνωση  και γ) στην αναζήτηση και διάνοιξη διαύλων προώθησης.

Υπό αυτή την έννοια είναι εξαιρετικά σημαντικό να εκδηλώνεται ενδιαφέρον από μεγάλους φορείς του εξωτερικού, που έρχονται στην Ελλάδα ακριβώς για να προωθήσουν ελληνικά προϊόντα. Μια τέτοια ευκαιρία έχει σήμερα και η Εύβοια.
Το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει εκδήλωση-παρουσίαση σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου και ώρα 14:00 για τις Ευβοϊκές Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών για την προώθηση των προϊόντων τους στη Γαλλική εταιρεία A La Grec, που δραστηριοποιείται στην εμπορία Ελληνικών προϊόντων στη Γαλλία.
Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος της ανωτέρω εταιρείας. 
Οι Γάλλοι θέλουν, να γνωρίσουν τα Ευβοϊκά προϊόντα μέσα από το Επιμελητήριο Εύβοιας. Η παρουσίαση των Ευβοϊκών Προϊόντων Τροφίμων και Ποτών που θα περιλαμβάνει και κατ ιδίαν συναντήσεις, θα λάβει χώρα στο κτίριο του Επιμελητηρίου, Ελ. Βενιζέλου 12, Χαλκίδα (3ος όροφος). 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
13:45 – 14:00 Προσέλευση
14:00 – 14:10 Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Ευβοίας
14:10 – 14:30 Παρουσίαση Γαλλικής εταιρείας A La Grec (Εισηγητές: Σωτήριος Αργυρόπουλος, Σύμβουλος Εξαγωγών και Εκπρόσωπος A La Grec και Αλεξ Κοντύρεβ, Υπεύθυνος Πληροφοριακών Συστημάτων και Διαδικτυακού Μάρκετινγκ της A La Grec)
14:30 – 14:50 Η Γαλλική αγορά τροφίμων και ποτών και οι Γάλλοι καταναλωτές (Εισηγητές: Σωτήριος Αργυρόπουλος, Σύμβουλος Εξαγωγών και Εκπρόσωπος A La Grec και Κρυστάλλω Καρακώστα, Υπεύθυνος Διοικητικής υποστήριξης και Γαλλικής αγοράς της A La Grec)
14:50 – 15:15 Ερωτήσεις – Απαντήσεις – Συζήτηση
15.15 – 15:45 Παραλαβή δειγμάτων, υλικού πληροφοριών παραγωγών ή προϊόντων από εκπροσώπους της εταιρείας A La Grec
15:45 – 17:30 Β2Β συναντήσεις παραγωγών με εκπροσώπους της A La Grec