ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι09222020

Τρι, 22 Σεπ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Το Επιμελητήριο στηρίζει το νεανικό επιχειρείν

Το Επιμελητήριο στηρίζει το νεανικό επιχειρείν

«Συμμετέχουμε στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος, στηρίζοντας το νεανικό επιχειρείν, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των μαθητών μας», αναφέρει το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης, συνδιοργάνωσαν και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία τον 6o Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό, με θέμα την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.
Από το 2011 μέχρι σήμερα πάνω από 400 μαθητές συμμετείχαν με εργασίες, αρκετοί από αυτούς διακρίθηκαν, βραβεύτηκαν και έλαβαν αναγνώριση για τον κόπο τους. Φέτος είναι η 6η χρονιά και είναι ιδιαίτερα περήφανοι που τα παιδιά συμμετέχουν κάθε χρόνο, με έξυπνες ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια με φαντασία.
Έβαλαν τα παιδιά να συνεργαστούν και να τους παρουσιάσουν τις ευρηματικές τους ιδέες.
Στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την περίοδο 2018 – 2019, 31 επιχειρηματικά σχέδια από όλη την Στερεά, κατατέθηκαν από τους μαθητές των Λυκείων και της Γ’ Γυμνασίου.
Με σκοπό  να επιβραβεύσουν τους μαθητές που συμμετείχαν στη διαδικασία, σας προσκαλούν στην εκδήλωση απονομής των βραβείων την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 17:30 στη Λαμία, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.