ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ09272020

Παρ, 25 Σεπ 2020 2pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟ 2018

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟ 2018

Τι είπε στον δημόσιο απολογισμό της η πρόεδρος Βούλα Αγιοστρατίτη βεβαιώνοντας ότι "αυτό το έργο θα συνεχιστεί"

Υπερήφανη για το έργο που έγινε το 2018, δήλωσε η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας Βούλα Αγιοστρατίτη μιλώντας για στήριξη των υγιών επιχειρηματικών δυνάμεων, για την επίλυση των προβλημάτων, για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων τους και κατ'επέκταση για τη γενικότερη πρόοδο του τόπου, το οποίο όπως ανέφερε θα συνεχιστεί με την ίδια θέρμη, με την ίδια δυναμική και την επόμενη χρονιά.


Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου σε ειδική εκδήλωση βράβευσης επιχειρήσεων, ενημέρωσε κυρίως για τις ενέργειες που έγιναν για την αναβάθμιση του Επιμελητηρίου, για την επίλυση προβλημάτων των επιχειρηματιών, για την κατάρτιση και εκπαίδευση των μελών, για την τόνωση της Ευβοϊκής παραγωγικής και τουριστικής εξωστρέφειας, για την εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα, για την ενίσχυση του Σωματείου Αλληλοβοήθειας και κατ' επέκταση και του κοινωνικού ρόλου του Επιμελητηρίου.
Στάθηκε επίσης στις παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου για τη ρύθμιση των δανείων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας και των Πυρόπληκτων που ήταν με την εγγύηση του δημοσίου. 
Χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία, το αποτέλεσμα των πολλών συναντήσεων με το αρμόδιο Υπουργείο και τις πολλές ημερίδες που διοργάνωσε το Επιμελητήριο με τον Γεν. Γραμματεία διαχείρισης ιδιωτικού χρέους κ. Κουρμούση, ώστε να επιτευχθεί η εκλογίκευση και απλούστευση των διαδικασιών υπαγωγής των επιχειρήσεων στον εξωδικαστικό μηχανισμό.
Υπενθυμίζουμε ότι στην εν λόγω εκδήλωση βραβεύτηκαν επιχειρήσεις που διακρίθηκαν για την εξαίρετη και καινοτόμο επιχειρηματική δράση τους, αναδεικνύοντας τες ως κύριες πύλες εισόδου της Ελλάδας σε ένα καλύτερο αύριο.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:
1. Βασίλειος Ρουμπής, Χονδρικό Εμπόριο Χυμών, μεταλλικών νερών και αναψυκτικών bfresh spitiko
2. Αφοί Γεωργίου ΟΕ, Κατασκευή Αγαλματιδίων και άλλων αντικειμένων διακόσμησης από κεραμική ύλη
3. Τσόκος Γ. Νικόλαος και Τσόκου Γ. Ασημένια ΟΕ, Παραγωγή Γαλακτοκομικών και άλλων προϊόντων
4. Ευάγγελος Καπετάνιος, Βιομηχανία Συνθετικών Κουφωμάτων Kaptain S.A Pvc
5. Αθανάσιος Φλώκος, Παραγωγή χυμού από ρόδι - Ελυμνίων Ρόδι Elimnion Rodi
6. Λέγκα Γρηγοριάδου Μούντριχα, Εταιρεία Φυτικών προϊόντων Ομορφιάς Lenga Grape Spa
Επίσης, βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στον Επιμελητηριακό Θεσμό ο Αθανάσιος Τσώκος και για την προσφορά στην Πολιτιστική κληρονομιά της Εύβοιας, βραβεύτηκε η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ευβοίας κ. Αγγελική Σίμωσι.