ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ07112020

Παρ, 10 Ιουλ 2020 6pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Εύβοια και Στερεά προβάλλουν προϊόντα και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της περιφέρειάς μας

Πάνω από 300 παραγωγοί από Εύβοια και Στερεά συμμετέχουν σε δεκάδες Διεθνείς Εκθέσεις με την φροντίδα της Περιφέρειας, για την προώθηση του τουρισμού, της αγροδιατροφής και των εξαγωγών. 

Είναι φανερό ότι το μέλλον της Εύβοιας βρίσκεται (και) στον διεθνή περίγυρο όπου πλέον η ένταξη σε αυτόν είναι εύκολη στην εποχή του Διαδικτύου και της άμεσης ενημέρωσης. Θυμίζουμε ότι η Χαλκίδα έχει ήδη ανοίξει και μόνη της γέφυρες π.χ. με την Κίνα.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, είχαμε συμμετοχή σε Έκθεση στο Τελ Αβίβ.  Σήμερα, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους επιχειρήσεων της Στερεάς, βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο, που πραγματοποιείται στο Παρίσι.
Είναι η δεύτερη φορά, που η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σημειώνει σημαντική παρουσία στην SIAL που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, καθώς πρόκειται για μία παγκόσμια έκθεση που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο ενεργώντας ως ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό κέντρο, που παρέχει εξαιρετική απόδοση της επένδυσης και υψηλής ποιότητας αγοραστές.
«Στρατηγικής σημασίας» χαρακτήρισε την συμμετοχή της ελληνικής αποστολής στην συγκεκριμένη αλλά και στο σύνολο των εκθέσεων που λαμβάνει μέρος η Περιφέρεια ο Κώστας Μπακογιάννης, σε δηλώσεις που έκανε από το Παρίσι.
Ο κ. Μπακογιάννης εξήγησε ότι είναι μία τεράστια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια για να προωθηθούν σε όλο τον κόσμο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Στερεάς Ελλάδας.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η παρουσία μας σε εκθέσεις σε όλο πλανήτη, είναι για εμάς ένα μεγάλο και ισχυρό εργαλείο. Το 2014 ξεκινήσαμε με 30 παραγωγούς και επιχειρηματίες για να προωθήσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, η ομάδα μας έχει ξεπεράσει τους 300. Μαζί συνεχίζουμε αυτή τη διαδρομή για να ολοκληρώσουμε αυτό που οραματιστήκαμε. Να αυξήσουμε τις εξαγωγές και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ