ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ09262020

Παρ, 25 Σεπ 2020 2pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Τετραπλή ενημέρωση από το Επιμελητήριο Ευβοίας

Τετραπλή ενημέρωση από το Επιμελητήριο Ευβοίας

Επιτυχής εκδήλωση για εξωδικαστικό μηχανισμό, φορολογικό δίκαιο κ.α.

Εσπερίδα που είχε ως θέματα, τον εξωδικαστικό μηχανισμό και τα νέα δεδομένα, το φορολογικό δίκαιο, την επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων, το ασφαλιστικό και τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα στην μουσική, διοργάνωσε με επιτυχία το Επιμελητήριο.

Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Βούλα Αγιοστρατίτη καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και δήλωσε πως το Επιμελητήριο θα συνεχίζει να διεκδικεί με κοινή γραμμή, λύσεις στα προβλήματα των Ευβοϊκών Επιχειρήσεων.
Καλεσμένος στην εσπερίδα ήταν ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενέστερα στην υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων, στην επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, στην ανάγκη δημιουργίας τράπεζας ειδικού σκοπού και τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα στην μουσική, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος το αμοιβολόγιο να είναι συλλογικό.
Ο κ. Καββαθάς αναφέρθηκε επίσης στην κακή διαχείριση που γίνεται όλα τα χρόνια από την Ανώτατη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ). Δεν αμφισβητούμε τα δικαιώματα των δημιουργών, αλλά ζητάμε μια συλλογική διαπραγμάτευση του αμοιβολόγιου, δήλωσε ο κ. Καββαθάς.
Για το θέμα μίλησε εκτενέστερα μέσω Skype και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και εντεταλμένος επί του θέματος από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων κ. Στέλιος Μωραϊτης.
Στην εσπερίδα το παρόν εδωσαν: ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και πρώην Διευθυντής Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης του Ινστιτούτου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Σταμάτης Βαρβαρός, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ο διοικητής του νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Παναγιώτης Τζαφέρος, η Πρόεδρος των Εμποροβιοτεχνών Καρύστου κ. Μαρία Βερούχη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας κ. Νίκος Αίσωπος, επιχειρηματίες και μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Εύβοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ