ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ05252020

Δευ, 25 Μαϊ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές των επαγγελματιών στην Κάρυστο

Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές των επαγγελματιών στην Κάρυστο

Επανεξελέγη η Μαρία Βερούχη που μικά για έναν δυνατό και σφριγηλό Σύνδεσμο

Στην Κάρυστο ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών είχε 80% συμμετοχή στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στην Κάρυστο. Σε συνέντευξη της στην Τρίτη το πρωί, στον ΕΥΡΙΠΟ 90FM η πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Μαρία Βερούχη, η οποία επανεξελέγη, επεσήμανε την μεγάλη συμμετοχή που είχαν οι αρχαιρεσίες και το ενδιαφέρον νέων μελών να μπουν στην οικογένεια της, καθώς από τα 90 μέλη, ψήφισαν τα 70.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο γιατί τα περισσότερα μέλη που ήρθαν και ψήφισαν, ήταν καινούργια» δήλωσε η κα Βερούχη και συνέχισε: «Μας εμπιστεύθηκαν, είχαμε κάνει καινούργιες εγγραφές. Ο Σύνδεσμος αύξησε κατά πολύ τα μέλη του και ήρθε ένα εντυπωσιακό ποσοστό και ψήφισε που νομίζω για μία μικρή πόλη σαν την Κάρυστο, είναι πάρα πολύ ελπιδοφόρο.Καινούργια μέλη είχε ξεκινήσει να γράφει πριν από μένα και η πρώην πρόεδρος, Ροδο Σφυρίδη και εμείς δύο θητείες το συνεχίσαμε.Δεν ήταν ένας σύλλογος μεγάλος.Τον κάναμε μόνοι μας μεγάλο, με τα έργα που κάναμε αυτά τα χρόνια».

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι ο Σύνδεσμος μετά από αυτή τη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές, κατάφερε να εκλέξει 3 μέλη στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών, για πρώτη φορά. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κα Βερούχη όλοι οι άλλοι έχουν έναν εκπρόσωπο, από κάθε σύλλογο.

«Εμείς είχαμε δύο και αυτή τη φορά καταφέραμε και έχουμε τρεις. Ακόμα ένα άτομο και θα είχαμε τέσσερεις στην Ομοσπονδία» δήλωσε η κα Βερούχη και συνέχισε: «Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Έχουμε σύμπνοια στο Σύλλογο και γι΄ αυτό νομίζω ό,τι κάναμε όλα αυτά τα πράγματα και πάμε όσο μπορούμε μπροστά την περιοχή. Ασχολούμαστε με ό,τι μας ζητηθεί και προσπαθούμε το καλύτερο για τους επαγγελματίες».

Τις επόμενες μέρες θα γίνει και η εκλογή των μελών του Δ.Σ.