ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ10222018

Δευ, 22 Οκτ 2018 4pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ 2014 'Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΛΑΡΚΟ

Η κυβέρνηση έχασε πολύτιμο χρόνο και τώρα θα εφαρμόσει τη συμφωνία  που η ίδια είχε απορρίψει

Μετά από χρόνια ακινησίας  και υποσχέσεων που δεν τηρήθηκαν, η κυβέρνηση αναζητεί εναγωνίως κάποια "λύση" για τη ΛΑΡΚΟ προκειμένου να αποφευχθεί η διαδικασία της πτώχευσης, την οποία προβλέπει κατά πάγια νομολογία η καταδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τη μη συμμόρφωση της χώρας με την απόφαση της Ε.Ε. για άμεση ανάκτηση κρατικών ενισχύσεων ύψους 136 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα...

Αγροτικά προϊόντα της Εύβοιας στο Τελ Αβίβ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε στη γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσαν με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού του Ισραήλ.

Περισσότερα...

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η ΔΕΗ έστειλε εξώδικο να της κόψει το ρεύμα - Δεν τολμούν να διασώσουν μια ισχυρή εταιρεία φοβούμενοι το "πολιτικό κόστος"

Κυβερνητικός τραγέλαφος με την ΛΑΡΚΟ. Όχι μόνο αθέτησαν μία - μία όλες τις υποσχέσεις για βιώσιμη λύση στην εταιρεία (που θα έδινε πέρυσι τέτοια εποχή ο κ. Σταθάκης...), όχι μόνο δεν έκαναν ποτέ τα ραντεβού με τους αρμόδιους υπουργούς, ούτε με τον πρωθυπουργό αλλά την απειλούν και πάλι  με διακοπή... ρεύματος!

Περισσότερα...

Προϊόντα της Εύβοιας και στη μακρινή Κίνα;

Εκπρόσωποι της επαρχίας Χεμπέι ήρθαν στην Χαλκίδα για να γνωρίσουν την τοπική οικονομία

Ο πλανήτης Γη έχει μικρύνει και η Εύβοια είναι ένας τόπος που μπορεί να γίνει γνωστός παντού και να προωθήσει τα προϊόντα της ακόμη και στην πάλαι ποτέ άγνωστη και μακρινή Κίνα.

Περισσότερα...

Καλύτερη οργάνωση, περισσότερος κόσμος στο παζάρι του Αυλωναρίου

Πολύ καλά πάει και φέτος το παζάρι του Αυλωναρίου που ξεκίνησε και επίσημα την περασμένη εβδομάδα, παρουσία του δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, των αντιδημάρχων και συμβούλων του δήμου.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ