ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ02082023

Τετ, 08 Φεβ 2023 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην Κάρυστο Γεροντίτης και μέλη ΔΣ του Επιμελητηρίου

Ενημέρωση για τα προβλήματα των επιχειρήσεων

Επίσκεψη στην Κάρυστο με σκοπό την πραγματοποίηση συναντήσεων με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της περιοχής, πραγματοποίησαν το Σάββατο, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Γεροντίτης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Μαραγκός και τα Μέλη της Διοίκησης Νίκος Φωκίτης και Βαγγέλης Αλεξανδρής, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας Ηλία Θαλάσση.

Περισσότερα...

ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Οι μεγάλες της δυνατότητες δεν αρκούν ώστε να πάρει την θέση που της αξίζει - Σύσκεψη ουσίας σήμερα στο Επιμελητήριο

Και μόνο το γεγονός ότι η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το έκτο της Μεσογείου είναι αρκετό για να την καταστήσει ανταγωνιστικό προορισμό για κάθε τουρίστα. 

Περισσότερα...

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Έκθεση στο Μετρό χωρίς καμία επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις που θα μπορούν να κάνουν πωλήσεις

Η εξωστρέφεια θα πρέπει να γίνει μια μόνιμη τακτική για την Εύβοια και δεν πρέπει να περιοριστεί μόνο στον τουρισμό ή στην ιδιωτική πρωτοβουλία. 

Περισσότερα...

Η Αναπτυξιακή σε πέντε συναnτήσεις για το LEADER

H Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε. στα πλαίσια προετοιμασίας του νέου προγράμματος LEADER προγραμματίζει συναντήσεις εργασίας σε όλη την περιοχή παρέμβασης του υπό διαμόρφωση τοπικού προγράμματος, με εκπροσώπους δημόσιων φορέων, επιχειρήσεων, κοινωνικών επιχειρήσεων-φορέων, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών συλλόγων, με ιδιώτες, νέους, γυναίκες, ανέργους, πολίτες κα.

Περισσότερα...

ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ποια είναι τα έξι νέα μέτρα που ψηφίστηκαν στην Περιφέρεια σε συμφωνία και με τις παραγωγικές τάξεις

Η τουριστική ανάπτυξη της Εύβοιας και της Στερεάς είναι πλέον σε προτεραιότητα για την Περιφέρεια η οποία έχει προχωρήσει σε έναν ακόμη πιο σημαντικό σχεδιασμό για την προσέλκυση επισκεπτών. 

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ