ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ10012020

Πεμ, 01 Οκτ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση ενός μήνα για πλημμυροπαθείς

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου οι αιτήσεις για εφάπαξ ενίσχυση

Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που ψηφίστηκε στις 22 Αυγούστου για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Εύβοιας, που επλήγησαν κατά τις πλημμύρες της 8ης και 9ης Αυγούστου, προβλέπεται η χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης στο ποσό των 5.000 ευρώ ανά κατοικία για τα πληγέντα φυσικά πρόσωπα και για τα νομικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες, των οποίων η επιχείρηση επλήγη, στο ποσό των 8.000 ευρώ ανά επιχείρηση.

Περισσότερα...

Άλλα 22 έργα μέσω Leader από την Περιφέρεια Στερεάς

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, είκοσι δύο έργα ιδιωτικού χαρακτήρα, συνολικού προϋπολογισμού 5.226.869,16 € (2.486.611,26 € Δημόσια Δαπάνη), χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ), στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης από την Αναπτυξιακή Φθιώτιδας ΑΕ ΟΤΑ.

Περισσότερα...

ΠΩΣ Η ΣΚΥΡΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ

Πέρασε πειστικά το μήνυμα ότι είναι ασφαλής προορισμός και κέρδισε τους  Έλληνες τουρίστες - Η Εύβοια μπορεί να τη μιμηθεί

Η Σκύρος κέρδισε το στοίχημα της φετινής καλοκαιρινής σεζόν καθώς οι πληρότητες των καταλυμάτων κινήθηκαν στα επίπεδα του 80%. Ποιο ήταν το μυστικό; 

Περισσότερα...

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Καθοριστική η απόφαση του Δικαστηρίου που απέδωσε στο Δημόσιο το εργοστάσιο Λάρυμνας - Επενδυτές από Ρωσία και Ισραήλ

Επιταχύνεται πλέον η διαδικασία πώλησης της ΛΑΡΚΟ, μετά από δικαστική απόφαση που αποδίδει οριστικά στο Δημόσιο το εργοστάσιο της Λάρυμνας. 

Περισσότερα...

Οικονομική ενίσχυση των αλιέων Ευβοίας

Όπως δηλώνει ο Δ. Βουρδάνος θα στηριχθούν όλες κατηγορίες επαγγελματιών

Σε επιστολές του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Βουρδάνου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, αλλά και στις συναντήσεις των θεματικών Aντιπεριφερειαρχών, είχαν καταγραφεί τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αλιείς όλων των κατηγοριών και είχε τονιστεί η ανάγκη για ένταξη στα μέτρα στήριξης και της μέσης αλιείας, όπως έγινε και με την παράκτια αλιεία, ώστε να συνεχίσουν να ασκούν απρόσκοπτα το παραγωγικό τους έργο.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ