ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι06182019

Τρι, 18 Ιουν 2019 3pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κερδοφορία για δεύτερη χρονιά από τον ΟΛΝΕ

Ο Οργανισμός  Λιμένων Νήσου Ευβοίας Α.Ε  παρουσίασε σημαντική κερδοφορία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Παρά τη μείωση των φετινών εσόδων κατά 595.000€, καθώς το περασμένο έτος υπήρξαν έκτακτα έσοδα, ο Οργανισμός κατέγραψε σημαντικά κέρδη.

Περισσότερα...

10% ΚΑΤΩ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Ο πρόεδρος των Ξενοδόχων κ. Μίλτος Χέλμης εξηγεί τους λόγους της φετινής πτώσης και που μπορεί να ελπίζει ο νομός για ανάκαμψη 

Πτώση 10% στην τουριστική κίνηση έχει η Εύβοια φέτος, δηλαδή μια πτώση αντίστοιχη της χώρας. Η Εύβοια δεν έχει καταφέρει να αναπτύξει ξεχωριστούς δίαυλους προσέλευσης τουριστών όπως άλλα νησιά (Μύκονος, Κέρκυρα, Ρόδος κ.α.) συνεπώς ο νομός ακολουθεί την εθνική πραγαμτικότητα.

Περισσότερα...

Η ΛΑΡΚΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΔΕΗ

Δεν μπόρεσε να είναι συνεπής στις ρυθμίσεις και ζητά νέες παρατάσεις στις καταβολές των δόσεων - "Πληρώστε σήμερα Παρασκευή" αξιώνει η ΔΕΗ

Πέντε μήνες μετά την τελευταία συμφωνία μεταξύ ΔΕΗ και ΛΑΡΚΟ για την αποπληρωμή των οφειλών ρεύματος της βιομηχανίας νικελίου προς τη Δημόσια επιχείρηση και η συμφωνία κατέρρευσε. 

Περισσότερα...

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΚΥΡΟΥ - ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο κ. Χατζηγιαννάκης παραιτήθηκε από Δήμαρχος Σκύρου και κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής, με προίκα τη γνώση και τις επιτυχίες του στον τουρισμό

"Η Σκύρος είναι μια μικρογραφία της Εύβοιας", δήλωσε προ ημερών ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, εξηγώντας έμμεσα γιατί αποφάσισε να μεταπηδήσει από το Δήμο Σκύρου στην ελληνική Βουλή ως (υποψήφιος) βουλευτής Ευβοίας. 

Περισσότερα...

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης από την Αναπτυξιακή Ευβοίας

Στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος του Μέτρου 19 «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD/LEADER)» ΠΑΑ 2014 -2020, του Υπομέτρου 19.2 «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD/LEADER)», η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε. καλεί τους ενδιαφερόμενους (υποψήφιους δικαιούχους) να υποβάλλουν τις προτάσεις τους. 

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ