ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ07032022

Παρ, 01 Ιουλ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πρόβλημα το ακατάλληλο νερό στο Πανόραμα;

Πρόβλημα το ακατάλληλο νερό στο Πανόραμα;

Επιτακτική ανάγκη άμεσης λύσης στο χρόνιο πρόβλημα της ύδρευσης του οικισμού Πανοράματος της Δ.Ε. Ληλαντίων του Δήμου Χαλκίδας όπου διαβιούν 150 οικογένειες χωρίς κατάλληλο νερό για ανθρώπινη κατανάλωση ή και χωρίς καθόλου νερό, ζητά με επερώτηση της προς τον κ. Κελαϊδίτη, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ευβοίας, Ακριώτου Θεοδώρα.
 
Όπως αναφέρει, το τμήμα Δημόσιας & Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας έως τώρα έχει προβεί σε 3 αυτοψίες του συστήματος ύδρευσης (1 αποκλειστική ιδιωτική γεώτρηση) και δειγματοληψίες για μικροβιολογική και χημική εξέταση των δειγμάτων νερού με σαφή συμπεράσματα/ πορίσματα για την ακαταλληλότητα του νερού αλλά και με σαφείς συστάσεις και υποδείξεις για συμμόρφωση στις εθνικές, τοπικές αλλά και ενωσιακές διατάξεις.
 
Επιπλέον εμπεριστατώμενα στοιχεία και δημόσια έγγραφα της Δικογραφίας που έχει κατατεθεί στην Εισαγγελία και βρίσκεται στο στάδιο της Έρευνας- κάνουν λόγο όχι μόνο για ακατάλληλη αλλά για παράνομη και παράτυπη γεώτρηση. 
 
Η κυρία Ακριώτη ερωτά, "με ποιο τρόπο θα παρέμβετε ώστε να λάβει τέλος η έκθεση σε κίνδυνο της υγείας των κατοίκων, ο εμπαιγμός στο πρόσωπο τους και η υποβάθμιση της περιοχής".