ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ06092023

Πεμ, 27 Απρ 2023 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Δήμος Κυμης: Υπέρ του ρεαλισμού στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών

Δήμος Κυμης: Υπέρ του ρεαλισμού στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών

Συζήτηση είχαμε και πάλι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης Αλιβερίου για τις ανεμογεννήτριες.

Το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Καλετζίου, με ομόφωνη απόφασή του, έχει ταχθεί κατά της εγκατάστασης νέων ανεμογεννητριών, στις ήδη 19 εγκατεστημένες, στην περιοχή του και ζητά από το Δήμο να συνδράμει, καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 
Συμπολίτευση και αντιπολίτευση όμως είχαν άλλη άποψη και είπαν Ναι στις νέες ανεμογεννήτριες στο Καλέτζι ο καθένας με τον τρόπο του.
 
Η δημοτική αρχή δεν έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, το ομόφωνο αίτημα της Κοινότητας Καλετζίου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο δήμαρχος τάχθηκε σαφώς εναντίον μιας τέτοιας προοπτικής λέοντας ότι «αυτές οι κινήσεις είναι ανόητες», «στρέφουν το λαό εναντίον αυτής της καθαρής ενέργειας», «δεν με ενδιαφέρει πόσες έχουν τοποθετηθεί», «μόνο σε περιοχές Νατούρα είμαστε αντίθετοι», «αυτοί που κάνουν αυτή τη συζήτηση, δημιουργούν ένα κλίμα εναντίον μιας ενέργειας η οποία είναι δική μας». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ