ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ07152020

Τετ, 15 Ιουλ 2020 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Στηρίζει τους πέντε Δημάρχους η "Ελεύθερη Στερεά"

Στηρίζει τους πέντε Δημάρχους η "Ελεύθερη Στερεά"

Δίπλα στους πέντε Δημάρχους της Περιφέρειας που συστρατεύτηκαν και τοποθετήθηκαν δημόσια ενάντια στην άναρχη εγκατάσταση ανεμογεννητριών, στέκεται όπως  δηλώνει  η "Ελεύθερη Στερεά". 

Συγκεκριμένα η παράταξη σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
 "... Σε συνέχεια της δράσης των κινημάτων για την ενημέρωση και διαμόρφωση αντίληψης, αφενός εναντίον του εθνικού εγκλήματος της καταστροφής των ορεινών όγκων από την εγκατάσταση των ΒΑΠΕ- η οποία δεν είναι ανάπτυξη- και αφετέρου την προώθηση της Ήπιας-Βιώσιμης Ανάπτυξης, έρχεται η συστράτευση των πέντε Δημάρχων Καρδίτσας, Αργιθέας, Μουζακίου, Λίμνης Πλαστήρα και Αγράφων με τη δημόσια τοποθέτηση τους ότι:
"Ότι η εγκατάσταση βιομηχανικών διαστάσεων ανεμογεννητριών στην περιοχή μας, πέραν των περιβαλλοντικών προβλημάτων που αναφέρθηκαν, ακυρώνει στην ουσία το πρόγραμμα αειφορικής Ανάπτυξης της περιοχής, την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, δεδομένου ότι καταστρέφουν το πολυτιμότερο κεφάλαιο που έχει η περιοχή: το Φυσικό Περιβάλλον!"
Η παράταξη Ελεύθερη Στερεά χαιρετίζει τη συστράτευση και τη βούληση των 5 Δημάρχων και δηλώνει ότι θα σταθεί απέναντι σε αυτούς που έχουν ως μόνη επιδίωξη το εύκολο κέρδος και τα επιδοτούμενα συμφέροντά τους, σε βάρος του περιβάλλοντος, των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών...".