ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ01202021

Τρι, 19 Ιαν 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Σύσκεψη δασοπροστασίας στο Αλιβέρι

Σύσκεψη δασοπροστασίας στο Αλιβέρι

Σύσκεψη με τις ομάδες εθελοντών δασοπυρόσβεσης και διάσωσης πραγματοποίησε, ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, Κώστας Δημάς, προκειμένου να υπάρξει προετοιμασία και πρόληψη για τη δασοπυρόσβεση την περίοδο του καλοκαιριού.

Συμμετείχαν οι ομάδες SAR 312, η ομάδα δασοπυροσβεστών διασωστών Οκτωνιάς, η εθελοντές του Αυλωναρίου, ο πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος «Τίτθη» Βέλους και η ομάδα εθελοντών Μετοχίου.
Ο κ. Δημάς ζήτησε να υπάρξει  άμεσα η επικαιροποίηση  των τηλεφώνων όλων των μελών των ομάδων, και να καταγραφούν επιμέρους σε κάθε περιοχή οι δρόμοι δασοπυρόσβεσης και τα προβλήματα προσβασιμότητας όπου υπάρχουν.
Παράλληλα συζητήθηκαν επιμέρους αιτήματα των ομάδων και εξετάσθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας όλων των εθελοντών του δήμου Κύμης Αλιβερίου, για περαιτέρω δράσεις με τη στήριξη του δήμου όπως ο καθαρισμός των παραλιών, η ενημέρωση των πολιτών για τις πρώτες βοήθειες κλπ.
Κρίθηκε απαραίτητο ανάλογες συσκέψεις να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και να υπάρξει ένας τρόπος διασύνδεσης και συνεργασίας όλων των εθελοντικών ομάδων του δήμου  προς όφελος  του τόπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ