ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ11302022

Παρ, 25 Νοε 2022 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Νέο Νηπιαγωγείο στο Αλιβερι

Νέο Νηπιαγωγείο στο Αλιβερι

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, Χρήστος Σαμαράς επιβεβαίωσε την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, για την ανέγερση νέου Νηπιαγωγείου στο Αλιβέρι. 
Όπως είπε, τελεσφόρησαν οι προσπάθειες της παρούσης Δημoτικής Αρχής, που σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος υλοποίησαν ένα έργο που έλειπε από τη δημόσια Σχολική στέγη στο Αλιβέρι.

Δήλωσε συγκεκριμένα: "Ως πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας οφείλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κο Σπανό και τον  Αντι/ρχη Κο Κελαιδίτη, καθώς και τις τεχνικές υπηρεσίες   του Δήμου μας, για την συμβολή τους στην δρομολόγηση του έργου.

Επιπρόσθετα καταφέραμε, μετά από πολλές προσπάθειες που ξεκινούν από το 2015, να μισθώσουμε ένα νέο κατάλληλο εκπαιδευτικά κτίριο ,στον οικοδομικό ιστό του Καράβου,  που θα στεγάσει επιτέλους τους μαθητές του Ν/Π Καράβου.

Ευχαριστούμε  και τον ΟΛΝ ΕΥΒΟΙΑΣ για την παραχώρηση του παρακείμενου χώρου ,που θα χρησιμοποιηθεί ως αύλειος χώρος, χρήσης του Νηπιαγωγείου.

Δέσμευση μου είναι  την οποία κατέθεσα  και στην συνεδρίαση της Επιτροπής  ότι η μεταστέγαση του εν λόγω Ν/Π θα έχει πραγματοποιηθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους, όπου θα έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προβλεπόμενες εργασίες εντός και εκτός του κτιρίου".