ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ12022021

Τετ, 01 Δεκ 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Επιμελητήριο και Πρωτοβάθμια μιλούν για την τηλεκπαίδευση

Επιμελητήριο και Πρωτοβάθμια μιλούν για την τηλεκπαίδευση

To Επιμελητήριο Εύβοιας και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας αναπτύσσουν άμεσα, συνεργασία για την από κοινού διοργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων τηλεκπαίδευσης και δια ζώσης – όταν αυτό καταστεί δυνατόν – των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων, με σκοπό την εισαγωγική μύηση και γνωριμία τους με τη σύγχρονη φιλοσοφία του επιχειρείν, πρωτίστως δε, σε θέματα παραγωγικής διαδικασίας παραδοσιακών τοπικών προϊόντων.

Τα προγράμματα θα είναι ειδικής κατεύθυνσης, εστιασμένα σε μαθητές επιπέδου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Αυτό ήταν το άμεσο αποτέλεσμα συνάντησης που πραγματοποίησε την π. Παρασκευή ο Προέδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης, με τον Δ/ντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας κο Γρηγόρη Δάσκο.
Στην ίδια συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεία του Επιμελητηρίου, ο κ. Δάσκος αναφερόμενος σε θέματα εκπαίδευσης αναφέρθηκε για την ύπαρξη ανάγκης αυτή την περίοδο, προμήθειας κάποιων μαθητών με συσκευές tablet, ζητώντας το Επιμελητήριο να συνδράμει εάν είναι δυνατόν, προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεσμεύτηκε για την κατά το δυνατόν θετικότερη εξέταση του θέματος από το Φορέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ