ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ07232021

Παρ, 23 Ιουλ 2021 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Ο Σύλλογος Γονέων για τα μέτρα στα Σχολεία

Ο Σύλλογος Γονέων για τα μέτρα στα Σχολεία

Η Ένωση συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της Χαλκίδας ζητούν από τους αρμόδιους να εφαρμοστούν μία σειρά από σημαντικά αιτήματα για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών μία εβδομάδα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

 Αυτά είναι:
- Μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα – κανένα τμήμα με πάνω από 12-15 μαθητές ανάλογα με το μέγεθος της αίθουσας.
- Διορισμούς εκπαιδευτικών, για την πλήρη κάλυψη όλων των κενών, άμεσα. Έκτακτο κονδύλι από τον κρατικό προϋπολογισμό, ώστε να προσληφθεί ο απαραίτητος αριθμός εκπαιδευτικών, που να ικανοποιεί την παραπάνω συνθήκη για περισσότερα τμήματα με λιγότερους μαθητές.
- Πρόσληψη άμεσα από τον δήμο του απαραίτητου προσωπικού καθαριότητας με μόνιμες σχέσεις εργασίας ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των σχολείων.
- Δημιουργία όλων των απαραίτητων δομών – προϋποθέσεων για τους μαθητές που δε μπορούν λόγω πανδημίας να παρακολουθήσουν τη δια ζώσης διαδικασία και παραμένουν περιορισμένοι στο σπίτι.
- Εξασφάλιση, από την περιφέρεια, της ασφαλούς μεταφοράς όλων των παιδιών με τους κανόνες που ισχύουν για τα ΜΜΜ.
- Κάλυψη όλων των σχολείων με αντισηπτικά, μάσκες μιας χρήσης και όλα τα απαραίτητα υλικά για τον καθαρισμό των χώρων τους.
- Δωρεάν τεστ στους εκπαιδευτικούς, στο προσωπικό και με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών στα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ