ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ05072021

Παρ, 07 Μαϊ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Νερά και μάσκες στους μαθητές από τον Δήμο

Νερά και μάσκες στους μαθητές από τον Δήμο

Για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, ο Δήμος Χαλκιδέων έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή τους και την ομαλή προσέλευση των μαθητών στους σχολικούς χώρους.

Στο πλαίσιο αυτό, θα διανείμει μπουκάλια με νερό και μάσκες έξω από όλα τα εξεταστικά κέντρα, επιθυμώντας με την πρωτοβουλία αυτή να δηλώσει τη στήριξη του και να ευχηθεί επιτυχία σε όλους τους μαθητές.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Σχολική Επιτροπή και τους Διευθυντές των σχολείων, έχουν πραγματοποιήσει καθαρισμούς και απολυμάνσεις και έχουν φροντίσει να είναι όλα τα εξεταστικά κέντρα εφοδιασμένα με αντισηπτικά, μάσκες και υγειονομικό υλικό. Λόγω της σημερινής πρώτης ημέρας των εξετάσεων να θυμήσουμε ότι είναι θεσμός που καθιερώθηε το 1964 με τον τίτλο: "εισιτήριες εξετάσεις". Μέχρι το 1924 η είσοδος στα Πανεπιστήμια ήταν ελεύθερη. Μέχρι το 1963 κάθε Πανεπιστήμιο έκανε τις δικές του εξετάσεις.
Οι εν λόγω εξετάσεις ονομάστηκαν "πανελλήνιες εξετάσεις" το 1980 (Ράλλης), "Γενικές εξετάσεις", 1983 Παπανδρέου και "πανελλαδικές εξετάσεις" από το 2000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ